23948sdkhjf

Muttertrekker fra Ingersoll Rand slår løs boltene!

Den nye W7152 fra Ingersoll Rand er angivelig den kraftigste 1/2" batterimuttertrekkeren i sin klasse, og reklamen lover at selv den mest gjenstridige mutter må gi tapt mot denne maskinen.

Muttertrekkeren har hele 2040NM i løsrivningskraft, og selv om vi bare skulle teste den på litt godt fastsatte hjulmuttere, så overbeviste maskinen.
Hjulmutterne slapp umiddelbart taket, og sammenlignet med den strømtilkoblede muttertrekkeren var batteriløsningen helt overlegen.
Mens den strømtilkoblede trengte noen sekunder med jobb på mutteren, så løsnet den batteriutstyrte muttertrekkeren fra Ingersoll Rand mutteren helt uten nøling.

Kraftig maskin
Dette er en muttertrekker for profesjonelle mekanikere og produsenten lover at den slår løs bolter når andre muttertrekkere ikke duger.
Maskinen har fire forskjellige momentinnstillinger for tiltrekking, og laveste nivå er såkalt fingertilskrudd, via skiftnøkkelfestet til halv kraft, og så full kraft på hele 1360 Nm.
De fire innstillingene gjør det trygt også når muttere skal festes, og etter valgt tiltrekking er det bare å bruke momentnøkkel og sjekke at momentet er riktig.
Muttertrekkeren er laget i patentert, stålforsterket ramme og er utstyrt med støt- og kjemikaliebestandig hus som beskytter mot hverdagsmisbruk. Den børsteløse motoren skal gi mer kraft og effektivitet enn en børstemotor, noe som igjen skal gi lengre levetid for verktøyet.

Lys detalj
En smart detalj vi gledet oss over var lysringen i front på muttertrekkeren. Den gir skyggefritt lys der man jobber, og lyset stilles enkelt mellom fire forskjellige nivåer med påknappen.
Etter selv en veldig kort test setter vi raskt pris på gleden av å ikke ha en lang ledning slepende etter verktøyet, og det å ikke måtte lete etter en stikkontakt før bruk. Det er lett å forstå at en muttertrekker med batteri for en profesjonell bruker vil være overlegen de strømtilkoblede, og selv en glad amatør så gleden i dette verktøyet.

Les mer på www.mkl.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.067