23948sdkhjf

Aarbakke forbereder seg for kraftig vekst

Det sviver hos Aarbakke AS, og det er mye som skjer på kort tid. Med fremskutte utbyggingsplaner blir det også viktig å få på plass nye maskiner. En ny Mazak Integrex e-670-H er nettopp på plass. Snart kommer det en til.

Det er hektiske dager hos Aarbakke AS og det er gode nyheter som er årsaken til at medarbeidere haster rundt i ganger og i verkstedet. Med nye kontrakter og satsing på flere områder blir utbyggingsplanene fremskyndet. 
- Helst skulle alt vært ferdig nå, sier Inge Brigt mens vi følger etter ham ut i verkstedet for å ta et bilde ved den nye maskinen.

Blir trangt om plassen
Før jul i fjor fikk vi se fundamentet til den nye Mazak Integrex e-670-H som nå står på plass i verkstedet.
- Snart kommer det en til humrer Inge Brigt, og fortsetter:
- Vi har halt i land så mye å gjøre at vi jobber på spreng med å planlegge produksjon, flytting av maskiner og ikke minst bygging av helt nye lokaler. Vet ikke om det blir 15.000 kvadratmeter eller mer, men vi skal i hvert fall flytte ut sveising og montasje, kanskje stålforretningen også vil lokaliseres i nybygget. I mellomtiden vil det bli trangt om plassen.

Fornøyd med Mazak
Med Norges største samling av Mazak-maskiner under et tak kan det virke som du er en fornøyd kunde?
- Ja, ikke bare med maskinene men også maskinforhandleren. Du vet, vi er en krevende kunde, så de kan ikke ligge på latsiden hvis vi skal fortsette å handle, Inge Brigt ler og ser bort på Reidar Kverneland som har levert maskiner til Aarbakke i mange år.
- Alvorlig talt, vi finner de aller fleste typer frese og dreiemaskinmodellene som dekker vårt behov i Mazak-porteføljen, og tenk så enkelt det er med operatører som alle kan de samme styringene. Når det gjelder den nye maskinen så har vi høstet gode erfaringer med den første 670-maskinen vi kjøpte for to år siden, så mer komplisert er det ikke, svarer bedriftslederen, og legger til:
- Vi får snakke mer om utbyggingsplanene senere, det blir smart fabrikk og mye høyteknologi, men nå må jeg løpe i kundemøte, avslutter Inge Brigt Aarbakke.

For mer informasjon se: www.aarbakke.no og www.ravema.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.172