23948sdkhjf

DMG MORI med stor hybrid additiv maskin

DMG MORI presenterer Lasertec 6600 DED hybrid, en maskin for laser metall additiv produksjon. Maskinen er en integrasjon av en dreiemaskin og additiv produksjon, som her er direkte energideponeringsteknologi.

 

Maskinmodellen er egnet for store emner, inkludert rakettmotorer for flyindustrien, oljebrønnrør for energiindustrien og sjakter for transportfly med størst arbeidsstørrelse Φ 1.010 mm × 3.702 mm. Opptil 1.040 mm på X-aksen, -280 mm til +330 mm på Y-aksen, 3.890 mm på Z-aksen.

 

Hybrid av additiv og subtraktiv teknologi

Lasertec 6600 DED hybrid er, ifølge maskinprodusenten, effektiv additiv produksjon og subtraktiv produksjon på en maskin med de lineære aksene (X-, Y- og Z-aksen), B-aksen (verktøyspindel), C-aksen (Spindel 1 og Spindel 2).

Det er synkronisert drift av spindel 1 og spindel 2 som overfører emner mellom de to spindlene for å oppnå strømlinjeformede additive produksjonsprosesser. Verktøyspindel er utstyrt med AM-hodet og AM-dysen for å utføre metallpulverinjeksjon og laserstråling samtidig.

 

Omfattende vedlikeholdsfunksjoner

Lasertec 6600 har bevegelig og høytytende støvoppsamlingskanal for å forhindre at støvpulver sprer seg, samt Zero Sludge Coolant Tank som effektivt samler fint slam inne i kjølevæsketanken som standard.

Lasersensor er installert på maskindekselet og vinduet for å oppdage laser før den trenger inn i dekselet og stopper det.

 

For mer informasjon se: www.dmgmori.com

 

Kilde: DMG MORI

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109