23948sdkhjf

APS velger Swift-Cut plasmaskjæremaskin

Da Larviksbedriften APS AS skulle investere i ny skjæremaskin til sin produksjon av fasader falt valget på den engelske produsenten Swift-Cut, og en maskin fra deres Pro-serie.

Ola Guren hos APS AS er veldig godt fornøyd med innkjøpet av Swift-Cut plasmaskjærer til produksjonsanlegget på Hegdal i Larvik. Der prosjekterer og produserer bedriften i hovedsak spesialtilpassede glassfasader til private og bedrifter.

Fin innstegsmodell
Skjærebordet er ikke i første rekke kjøpt inn av APS AS for å effektivisere, men for å gi nye muligheter, samt fortsette å levere stabile gode produkter.
Valget til fasadeprodusenten ble en maskin fra Swift-Cut. En maskin med svært god kvalitet som sikrer lang levetid.
- En viktig faktor for å velge iTec og Swift-Cut handler mye om den graden av service vi opplever iTec gir, og hvordan oppfølgingen også prioriteres. Spesielt Roger Karterud er en stor årsak til at vi valgte iTec og en maskin fra Swift-Cut, uttaler Guren, og legger til:
- Dette var en fin innstegsmodell for oss. En modell som også kunne håndtere gode platestørrelser. Den tette oppfølingen og smidigheten som Roger og iTec har vist, gjør at vi opplever oss godt ivaretatt med dem som leverandør innenfor skjæresegmentet, sier Guren.

God brukervennlighet
Før det ble investert i ny maskin gikk Guren noen runder internt, og mot leverandør, om hva slags type skjæreteknologi bedriften burde velge. Siden Swift-Cut er en fornuftig priset plasmaskjæremaskin som, ifølge leverandøren, gir god valuta for pengene, er den ofte et valg mange lander på når de skal investere.
- For mange begynner prosessen med å se på hva investeringskostnaden er. Engelske Swift-Cut er en fornuftig priset maskin med høy kvalitet. Vi ser at den kan betjene mange kunders behov. God programvare med høy brukervennlighet, sammen med førsteklasses resultat gjør den til en svært god maskin for mange, sier Karterud.

«Attraktiv for mange»
Swift-Cut Pro-serien er en kompakt plasmaskjæremaskin for skjæring av stål og andre metaller. Den kan leveres i fire størrelser fra 1.250×1.250, 1.250×2.500, 1.500×3.000 til 2.000×4.000mm. Maskinen passer for selvstendige metallarbeidere, verksteder, skoler og universiteter. Karterud trekker også fram poenget med at det er en komplett løsning med CNC-styring og nesting programvare, samt med en svært brukervennlig programvare. Det er med på å gjøre plasmaskjæreren fra den engelske produsenten attraktiv for mange som driver innenfor skjæresegmentet mener han.

For mer informasjon se: www.apsas.no og www.itec.as 

Kilde: iTec

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078