23948sdkhjf

Maxmill ML 15 forbedrer maskineringskapasiteten

Den taiwanske verktøymaskinprodusenten Maxmill utvikler maskiner med mål om å forbedre maskineringseffektiviteten, gi økt utbytte og redusere plassbehovet i fabrikken. En av maskinene som fremheves er den effektive flerfunksjonmaskinen ML-15 som muliggjør dreie- og freseprosesser gjennom en enkelt oppspenning.

 

Flerfunksjonmaskinen ML-15 er utstyrt med tre lineære og to roterende akser. C-aksen er i stand til å rotere ved 2500 omdr/min, noe som muliggjør dreie- og freseprosesser i en enkelt operasjon. Dreiing i flere vinkler, fresing og til og med bearbeiding av fem sider kan integreres i en prosess med ML-15. Kjølevæske gjennom spindelen (tilvalg) kjøler verktøyet og fjerner sponet effektivt. Maskinen har automatisk verktøyveksling med plass til opptil 60 verktøy.

 

«Alt i en oppspenning»

Den opprinnelige dreiing A, dreiing B, fresing A, fresing B, 4-akses fresing, til og med 5-sidebearbeiding, kan også integreres i to prosesser med ML-15. Det reduserer omstillingstiden og reduserer arbeidskostnadene for midlertidig lagring av materialer mellom maskiner. Maskinen kan med en enkelt oppspenning bearbeide den indre og ytre sylindriske overflaten, prosesser fra grov bearbeiding til fresing til boring, gjenging og finbearbeiding. Ifølge maskinprodusenten forenkler ML-15 bearbeidingsprosedyrene, maksimerer produksjonskapasiteten per enhet og oppnår de beste resultatene med høy nøyaktighet og effektivitet.

 

For mer informasjon se: www.maxmill-cnc.com

Kilde: Maxmill

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.102