23948sdkhjf

Installerer stor 5-akset maskin fra Water Jet Sweden

Ölands Vattenskärning er et av de ledende vannskjæringsselskapene i Skandinavia. Siden 1994 har de spesialisert seg på vannskjæring og installerer nå sin hittil største maskin. 

Maskinen fra Water Jet Sweden, med en skjæreflate på 4x15 meter, er utstyrt med doble skjærehoder, hvorav den ene er Beveljet 60 som kan håndtere opptil 60° vinkelskjæring. En skjærekapasitet som de er de eneste som kan tilby kunder i det skandinaviske markedet.

Fikk tilslaget
Ölands Vattenskärning begynte for et par år siden å se et økt behov for en maskin med større skjæreflate og mulighet for 5-akset skjæring. En slik maskin vil utfylle det eksisterende anlegget, som allerede er utstyrt med fire forskjellige vannskjæremaskiner fra Water Jet Sweden.
På den andre siden av Kalmarsund planla selskapet TBS Yard å avvikle driften. Siden 2013 hadde TBS Yard nisjet seg i produksjonen av sandwichkonstruksjoner for skipsbyggingsindustrien og for det formålet investert i en stor maskin fra Water Jet Sweden. En kraftig Grand-maskin på 4x15 meter med doble skjærehoder, hvorav en 5-akset Beveljet 60.
Grand-maskinen har blitt regelmessig vedlikeholdt og var i veldig god stand med opprettholdt ytelse. Flere selskaper var interessert i å overta den store maskinen, men Ölands vattenskärning trakk til slutt det lengste strået.

Nordens største
Water Jet Swedens serviceteam ble hyret for å flytte maskinen til det nye stedet, noe som betyr en totalleveranse. Maskinen inspiseres og rengjøres, pakkes og transporteres trygt, og installeres med en funksjonskontroll for å sikre at alt fungerer som det skal når maskinen er på plass. Om nødvendig utføres det også en supplerende operatøropplæring.
- Det er vanlig at kundene henvender seg til oss for denne typen oppdrag, nettopp fordi vi gjør hele pakken og sørger for at alt fungerer, sier Ronny Martinsson, leder for kundeservice i Water Jet Sweden. Flyttingen av en stor maskin blir ekstra kompleks med lasting, lossing, bred last etc. Vi tok det overordnede ansvaret, arrangerte transport og gjennomførte også supplerende opplæring av vinkelskjæringen, oppsummerer Ronny.
Som kontraktsprodusent er Ölands Vattenskärning nå den eneste som tilbyr en bearbeidingskapasitet med en 60 m2 skjæreflate kombinert med en vinkelskjæring på 0-60°

For mer informasjon se: www.olandsvattenskarning.se og www.waterjetsweden.com 

Kilde: Water Jet Sweden

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078