23948sdkhjf

Skar Industriservice installerer ny sag fra P. Meidell

Skar Industriservice AS ble etablert i 1994 og hovedfokus i dag er rehabilitering, produksjon og montering av konstruktivt stål innen bygg og anleggsbransjen. Firmaet ble stiftet av Arild Skar, har i dag 13 ansatte og holder til på Sundvollen. Nylig installerte de en ny Jaespa 330-500 sag som ble levert av Meidell.

- Vår far startet firmaet i 1994, og han hadde erfaring fra denne bransjen helt siden 1968. De seneste årene er firmaet drevet av min bror Sondre og meg, og vi har på en måte vokst opp med metallbearbeiding i blodet, forteller Snorre Skar, daglig leder hos Skar Industriservice.

Behov for ny sag
Siden starten har firmaet vokst jevnt og trutt, og nylig måtte man mer enn fordoble produksjonslokalene for å kunne ta unna alle oppdragene. 
- Vi har siden oppstarten hatt stor tro på at vår beste markedsføring er fornøyde kunder og vi har derfor satset alt på å være tilgjengelige, gjøre vårt ytterste for å yte god kundeservice, samt ha kundens ønske i fokus uavhengig av størrelsen på jobben, sier Skar og fortsetter:
- Oppdragsmengden tok etterhvert knekken på vår gamle sag, og da måtte vi ha en ny. Vi kontaktet da Morten Dahlberg fra firmaet Meidell for hjelp og rådgivning om hva vi burde satse på. Vi har kjent firmaet Meidell i veldig lang tid, og har gjennom alle disse årene vært svært fornøyde med den oppfølgingen og servicen som vi har mottatt. Nesten alle våre maskiner er levert av Meidell, og det er vel slik at når vi skjønner at en maskin synger på siste verset, da kontakter vi Morten Dahlberg. Denne gangen hadde vi behov for en ny sag, og Dahlberg mente at en sag fra Jaespa var det vi ønsket oss, forklarer Skar smilende.

Helautomatisk båndsag
Jaespa er en anerkjent sagprodusent fra Tyskland. Firmaet ble startet av et lite lag med spesialister innen produksjon av vertikale og horisontale båndsager for metallbearbeiding,
- I dag produserer Jaespa båndsager for nærmest alle typer materialer som stål, aluminium, grafitt, kvartsglass, silisium og keramikk, forteller Morten Dahlberg, kategorisjef sag hos Meidell.
Sagen som Meidell har levert til Skar Industriservice er en Jaespa Concept 330/500 PGA. Sagen er utstyrt med en 7 tommer berøringsskjerm i farger, og selve sagen og programmeringen er enkel å håndtere.
- Dette er en helautomatisk båndsag for industriell bruk som passer denne type bedrift svært bra. Vi er veldig stolte av samarbeidet med Skar Industriservice og godt fornøyde med at de setter slik pris på oss, vår service og våre produkter, Tidligere har vi levert både plasmabord, platesaks og profiljernsakser til Skar Industriservice, og de har hele tiden uttrykt at de er godt fornøyd, avslutter Morten Dahlberg.

For mer informasjon se: www.skarindustri.no og www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.14