23948sdkhjf

Ny MicroStep plasmaskjærer til Ulmatec Pyro

Ulmatec Pyro er en ledende leverandør og produsent av varmtvannsutstyr for maritim industri. Siden grunnleggelsen i 1951 har selskapet utviklet seg fra en utstyrsprodusent til en komplett systemleverandør. Aktiviteten har vært høy de siste årene og nå var tiden inne for å bytte ut den gamle skjæremaskinen med en ny MicroStep plasmaskjærer fra EIVA-SAFEX.

- Alle produktene utvikles i samme bygning som de produseres. Vi sørger for et nært forhold mellom designere, ingeniører og selve produksjonen. Det er nøkkelen til at produktene våre er kjent for kvalitet og pålitelighet, forteller Palmar Bjørnøy, daglig leder hos Ulmatec Pyro AS, og legger til:
- Våre dyktige ingeniører og kompetente medarbeidere hos Pyro kan tilby komplette systemer for fartøy. Det inkluderer blant annet komplette systemer for gjenvinning av overskuddsvarme, tankvarmesystemer, olje/ gass fyrte kjeler og andre skreddersydde løsninger. Vi er stolte over at over 20.000 fartøy verden over har valgt produkter fra Pyro.

Skjærer plater til «alt»
Fabrikken ligger rett ved sjøen på Gamlem, på vestkysten av Norge. Dette er et område historisk kjent for maritim utvikling og innovasjon. I produksjonslokalene møtes vi av produksjonsleder Per Holm som viser oss rundt.
- Her holder vi på med å sveise opp en eksoskjele og lenger borte utfører vi skjæring av platematerialer, forteller Per, og fortsetter:
- Skjæringen er en kritisk prosess hos oss. Vi kan ikke ha produksjonsstans så lenge før vi får problemer med leveransene. Nesten alt vi lager inneholder skjærte deler, så da den gamle skjæremaskinen begynte å dra på årene besluttet vi å investere i en helt ny maskin.
Den nye maskinen er en MicroStep MG6001.25 PrkLm+CH 800P levert av EIVA-SAFEX AS.
- Med den nye maskinen har vi valgt å investere i både rørskjæreenhet samt lasermerking. Maskinen opplever vi som mer nøyaktig enn den vi har faset ut. Når vi også får god service fra maskinleverandøren så må vi si oss godt fornøyd med investeringen, konkluderer Per Holm.

For mer informasjon se: www.pyro.no og www.eiva-safex.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078