23948sdkhjf

Hallum Tak og Blikk valgte Jouanel-maskiner fra AIL

Da Hallum Tak og Blikk AS skulle investere i ny platesaks og knekke falt valget på franske Jouanel levert av Alf I Larsen. Tillit til maskinprodusent og maskinforhandler er bakgrunnen for denne beslutningen.

 

Hallum Tak og Blikk AS ble etablert på Fåvang i 2012 og har i dag seks ansatte. Fåvang er et mindre tettsted ved foten av skiparadiset Kvitfjell.

- Siden oppstarten har arbeidsmengden økt kraftig som et resultat av godt fagmessig arbeid, yrkesstolthet, dyktige og lojale medarbeidere, men også med hjelp av sine samarbeidspartnere og stadig tilbakevendende privatkunder uttaler Frode Hallum hos daglig leder.

Han sier at blikkenslagerfaget er et gammelt håndverkerfag som bare blir mer og mer aktuelt med dagens strenge krav til tekniske installasjoner i bygg. Med dette i tankene kjøpte bedriften nabobygget, et tidligere bakeri, for å utvide sin kapasitet og øke produksjonen til blikkenslagerverkstedet.

 

Valgte Jouanel fra AIL

Hallum vurderte flere alternativer før valget falt på Alf I Larsen AS (AIL) som leverandør av platesaks og knekke. Maskinforhandleren leverer maskiner fra franske Jouanel Industries, et selskap som så dagen lys i 1948 og tilbyr det meste av maskiner innen tynnplatebearbeiding. Alf I Larsen har samarbeidet med Jouanel Industries i mange år, og jobber målrettet for å kunne tilby sine kunder maskiner av god kvalitet. Etter mer enn 70 år i bransjen har de opparbeidet seg god kunnskap innen mekanisk industri.

- Vi har store krav til leverandør og maskiner, der både service og vedlikehold er like viktig som oppfølging fra leverandør og kvalitet på maskiner. Vi endte opp med å velge maskiner fra Jouanel levert av Alf I Larsen, konkluderer Frode Hallum.

 

For mer informasjon se: www.h-tb.no og www.ail.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141