23948sdkhjf

Gühring med nytt kraftfult RT 100 XF bor

Det nye RT100 XF-boret fra Gühring skal, ifølge produsenten, gi en rekke fordeler, eksempelvis høy ytelse og reduserte syklustider.

 

120 års erfaring innen produksjon, innovasjon og samarbeid er årsaken til Gührings suksess, og det som gjør verktøyprodusenten til en markedsledende fullserviceleverandør. Dette har blitt mulig takket være FoU-avdelingen som utvikler geometrier, selskapets produksjon,  egen råvareproduksjon og egne systemer for sliping og belegg. Disse komponentene setter sammen standarden for Gühring-produktene og gjør det mulig for verktøyprodusenten å sette nye standarder som gjelder for hele bransjen. Denne ledende ekspertisen er grunnlaget for det nye RT100 XF-boret. Ifølge Gühring har produktet eksepsjonell ytelse og en kvalitativ fordel.

Nytt metall og nanoFire belegg

Et ekstremt hardt, nesten uknuselig: hardmetall er spesielt utviklet for det nye RT100 XF-boret. Materialet balanserer mellom hardhet og seighet gjennom den unike kombinasjonen av wolframkarbid og kobolt. Den spesielle strukturen til dette komposittmaterialet har en skjerpende effekt. Brudd i materialet, som normalt akselererer verktøyets slitasje, oppstår ikke lenger. I tillegg til titan og nitrogen inneholder det velprøvde nanoFire-belegget også aluminium, som er preget av høyt hardhetsnivå og god varmebestandighet. Spesielt etterbehandlingen er optimalisert på en helhetlig måte, noe som betyr at det er en optimal forbindelse mellom det nyutviklede metallet og det velprøvde nanoFire-belegget. Denne spesialutviklede for- og etterbehandlingen betyr at beleggprosessen har en jevn og god vedheft og gjør den derfor mye mer robust.

 

Fordeler

- Kombinert optimalisering av alle verktøyparametrene muliggjør utmerkede matehastigheter og eksepsjonelle avvirkningshastigheter

- Intern eksklusiv etterbehandling for maksimal ytelse

- Reduserte maskinsyklustider for materialer som er vanskelige å maskinere og spesielle applikasjoner for serieproduksjon

 

Enestående kvalitet er standard

Den robuste utkragningsgeometrien og det konkave hovedskjæret gjør, ifølge produsenten, RT100 XF til et ekstremt robust verktøy for bruk i maskinering, rustfritt stål, støpejern, spesiallegeringer og herdet stål opp til (≤45 HRC). Fire styreskinner griper ekstremt tidlig, noe som igjen gjør konsentrasjonen perfekt. Dette garanterer en perfekt borekvalitet, forbedret retthet og finish - og er derfor standard på RT100 XF bor fra 5xD og oppover. Den tredje og fjerde styreskinnen sørger for perfekt rundhet.

Spon transporteres raskere bort gjennom de polerte sponkanalene - dette beskytter derfor boreflaten og reduserer også bearbeidingstemperaturen betraktelig.

Mikrogeometri i form av en avrunding av skjæreggene gir en mer stabil og effektiv skjæregg. Den originale kvaliteten blir gjenopprettet i Gührings servicesenter.

 

For mer informasjon se: www.guehring.no

Kilde: Gühring

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.218