23948sdkhjf

Kennametal med komplette løsninger innen additiv produksjon

Kennametal Additive Manufacturing (AM) tilbyr en banebrytende løsning - høykvalitetsmaterialer og deler, produsert raskere og med designfleksibiliteten til 3D-printing.

 

Kennametal bringer nesten hundre år med materialer og produksjonskompetanse til hvert lag av AM-prosessen - fra råvare til ferdig del - og hjelper kundene sine med å få full verdi av 3D-printing for applikasjoner i krevende bruksområder, erosjon, korrosjon og høy temperaturytelse.

 

Metallpulver

Kennametal tilbyr en differensiert portefølje av gassforstøvede metallpulver - inkludert Kennametal Stellite-linjen som er optimalisert for additive produksjon.

Metallpulver er tilgjengelig direkte til kunder for bruk i 3D-printsapplikasjoner eller i kombinasjon med selskapets helhetlige muligheter for å produsere ferdig ferdige komponenter.

 

Optimalisering og prototyping

Kennametal optimaliserer kundenes design for additiv produksjon og identifiserer muligheter for delkonsolidering, bedre materialutnyttelse og forbedret produksjonseffektivitet.

Selskapet tilbyr også prototyping av funksjonelle metalldeler for å forkorte utviklingssykluser og design iterasjon, slik at kunden kan bringe produkter på markedet raskere og enklere.

 

Serieproduksjon

Kennametal tilbyr A-Å AM-løsninger for serieproduksjonsdeler. Selskapet kombinerer sine differensierte metallpulver med produksjonskompetanse innen bindemiddelstråle- og laserpulverbeleggeteknologi, samt etterbehandling for å produsere ferdig ferdige komponenter og verktøy raskere - for mindre nedetid og forbedret ytelse.

 

For mer informasjon se: www.kennametal.com

Kilde: Kennametal

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.075