23948sdkhjf

Attende velger LVD kantpresse og platesaks 

Nylig fikk Attende AS installert ny kantpresse og platesaks. Begge maskinene fra maskinprodusenten LVD.

På oppdrag fra NAV gjennomfører Attende flere ulike arbeidsmarkedstiltak for å inkludere flere i ordinært arbeidsliv. Attende tilbyr produkter og tjenester med høy kvalitet, produsert av arbeidstakere med behov for tilrettelegging.
Det å utnytte ressursene den enkelte har og å skape verdi gjennom meningsfylt arbeid står øverst på Attende sin agenda. 

Stor bredde
I tillegg til arbeidsmarkedstiltakene tilbyr Attende ulike produkter og tjenester.
Bedriften har et fullverdig mekanisk verksted som jobber med bøying av rør, knekking, dreiing, fresing, sveising, kapping, boring, stansing og manuelt arbeid.
- Dette er viktig for å kunne tilby varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad for våre ansatte, sier Krasimir Dobrev, produksjonssjef hos Attende.
Bedriften har en moderne maskinpark med syv CNC-styrte maskiner og kan utføre et stort spekter av produksjonsoppdrag. Edgecam og SolidWorks 3D brukes til produksjon av både prototyper og mekaniske komponenter. Bedriften er ISO-sertifisert og registrert som foretrukket leverandør for olje og gass industrien i Norge gjennom Achilles (Achilles JQS).

Enkle i bruk
De to siste maskinene som er installert er LVD PPED-80/25 80 tonn kantpresse lengde 2500 mm og en LVD platesaks type CS 31x 6.
- Kantpressen i PPED-serien er praktisk, enkel å bruke og passer godt også for opplæring. Den har en kostnadseffektiv design som kombinerer LVD-presisjon og pålitelighet, forklarer Trond Aasen fra firmaet LVD Scandinavia, som har levert maskinene.
Maskinen gir ekte applikasjonsfleksibilitet og en intuitiv berøringsskjermkontroll kombinert med LVD’s programvare gjør programmering og oppsett raskt og enkelt for alle brukernivåer.
- Platesaksa, som er av type CS 31 x 6, er en pålitelig og kostnadseffektivt platesaks for generelle klippebehov. Høy kvalitet og brukerkomponenter som oppfyller strenge krav til nøyaktighet og pålitelighet garanterer klipperesultater med jevn kvalitet. Dette er maskiner Attende kommer til å glede seg over i lang tid, avslutter Trond Aasen.

For mer informasjon se: www.lvdscandinavia.no og www.attende.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.219