23948sdkhjf

Hoffmann med nytt Garant dyphullbor

Den ultimate løsningen for å bore dype hull er ifølge Hoffmann det nye Garant Master Steel DEEP. Takket være sin spiralformede innvendige kjøling i borespissområdet holder det alltid et kaldt hode, og dets levetid skal være «uten sidestykke».

 

Ifølge produsenten tilbyr Garant Master Steel DEEP en rekke tekniske høydepunkter for å møte alle utfordringene ved dyphullboring uten problemer:

  • Svært høy produktivitet
  • Maksimal kostnadseffektivitet
  • Ekstrem levetid for verktøyet
  • Svært høy prosesspålitelighet og presisjon

 

Spesifikke verktøykrav

Boring på ekstreme dybder fører til spesielt intensive belastninger på verktøyet. Dyre og komplekse komponenter øker også vanskeligheten og risikoen for bearbeiding. Av denne grunn kan dyphullboring omtales som den "øverste fagdisiplin" for maskinering.

 

Opptil 30 prosent mer effektiv

Optimalisert geometri med stabile skjærekanter og store fluter. Garant Master Steel DEEP har, ifølge produsenten, betydelig økte skjæredata sammenlignet med forgjengeren og konkurrentene, dessuten ekstrem verktøystabilitet - selv ved høy skjæredata, takket være den sterkt forsterket sammenkoblet med den innovative formen på kjølevæskekanalene.

TiAlN-basert flerlagsbelegg gir høy temperaturbestandig og allsidig kjøling takket være føringsringer ved borespissen.

 

Nær 70 prosent økt stabilitet

Det nye boret har forbedret geometri for å skape optimal sponbryting når du bruker materialer som stål, rustfritt stål og også støpejern.

Optimal evakuering av spon - selv fra ekstreme boredybder og ved høye skjærefarter på grunn av den ujevne stigningen på flutene, og akselererer dermed evakueringen av spon fra borehullet drastisk.

Nøyaktig guide med føringsringer og ekstra føringsfasing gir veldig høy kvalitet på hullet. Ingen co-pilot hull nødvendig - bare et enkelt pilothull.

Flere muligheter for omsliping av verktøyet til standard for et nytt verktøy. Garant Master Steel DEEP har belagt hode og polerte sponfløyter for optimal strøm av spon.

 

Opptil 300 prosent lengre levetid for verktøyet

Ifølge produsenten har Garant Master Steel DEEP enestående beskyttelse mot verktøybrudd takket være optimalisert og innovativ design av kjølevæskekanal, dessuten lavt vibrasjonsløp kombinert med data om økt skjæring. I tillegg er det ekstremt slitesterk og varmebestandig TiAlN-basert flerlagsbelegg og Micrograin substrat av siste generasjon.

Garant tilbyr HM-bor opptil 50xD.

 

For mer informasjon se: www.ravema.no

 

Kilde: Hoffmann

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156