23948sdkhjf

Okuma Multus U5000: Klar med 3000 mm dreielengde

Okuma utvider flerfuksjonsmaskinene i U5000-serien med økt dreielengde og en hybrid maskinmodell. Begge maskintypene er interessante for det norske markedet.

Okuma Multus U5000 er en flerfunksjonmaskin med automatisk verktøybytte samt mulighet for subspindel og nedre revolver. Maskinen har et bredt spekter av maskineringsfunksjoner og med denne maskinen kan du fullføre maskinering i en operasjon. Okuma Multus U5000 har et 240° B-akseområde med 12.000 o/min H1-fresespindel. Standard innfestning på spindelhode er CAPTO C6. Kommer med standard 40 stk verktøy ATC, med opsjon på 80 verktøy. Nå har denne maskinen maksimal dreielengde 3000 mm.

Multus U500 Laser EX også som hybridmaskin
Laserteknologien som tilføres i disse superflerfunksjonmaskinene i Laser EX-serien kombinerer subtraktiv og additiv produksjon, herding og belegging av emner fra emnet til sluttproduktet - utført i en og samme maskin. Maskinene i MU-V Laser EX-serien og Multus U Laser EX-serien er i stand til å frese, dreie, slipe, Laser Metal Deposition (LMD) og varmebehandling for et bredt spekter av arbeidsstykkestørrelser og former. Herding på maskinen er raskere og forårsaker mindre deformasjon enn konvensjonell varmebehandling, noe som resulterer i dramatisk økt nøyaktighet og gjennomstrømning. Laser EX-serien muliggjør også laserbehandling fra belegg til LMD.
Multus U500 Laser EX har, i tillegg til laserteknologien, stort sett de samme spesifikasjonene som Multus U5000, men maks dreielengde er foreløpig 1500 mm.

For mer informasjon se: www.okuma.eu og www.kaspo.no

Kilde: Kaspo Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156