23948sdkhjf

Wictus med Flextek robotløsninger

Wictus AS har fått agenturet på Flextek Robotceller i Norge og kan derfor levere Flextek sine standard robotanlegg.

 

Flextek, som er Danmarks Okuma-distributør, har til OSP200 og OSP300 utviklet et enkelt "Point, Tap, Enter" system. Dette er en enkel parameter programmering av roboten via Okumas styring, dette gjør at operatøren raskt kan omstille seg til det nye systemet.

 

Tilpasser standardroboter

- Med et bredt spekter av industri- og logistikkroboter, hjelper vi deg med å finne den rette automatiseringsløsningen for å forbedre produktiviteten og kvaliteten. Flexteks industriroboter er kjent for pålitelighet og styrke, forteller Pål Berg, daglig leder i Wictus AS, og legger til:

- Robotene er som skapt for ulike håndteringsoppgaver i maskinindustrien, og de kan håndtere alt fra veldig små deler til store emner. Vi hjelper deg med robotoppgaver innen håndtering, palletering og bearbeiding. Med et utvalg av opsjoner kan vi alltid tilpasse våre standardroboter til den enkelte kunde.

 

Komplette automasjonsløsninger

Flextek Automation leverer komplette automatiseringsløsning innen industri- og logistikkroboter, og med en enkel og rask omstillingstid på robotene er det lønnsomt selv med små produksjonsserier.

- Vi kan levere kundespesifikke roboter, standard tilpasset den enkelte kunde. En rekke opsjoner finnes type; transportbånd for rå og ferdige emner, håndtering av avstandsstykker, automatisk håndtering, uttak av prøveemner på transportbånd, avgrading, vask og avblåsing, integrering av monteringsstasjoner og den 7. aksen til roboten. Kort fortalt, vi løser det meste, konkluderer Pål Berg.

 

For mer informasjon se: www.wictusrobotics.no og www.flextek.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094