23948sdkhjf

Velger Salvagnini kantpresse og fiberlaser

IRE Metall er et ungt og fremtidsrettet selskap i hjertet av Gnosjö. Nå satser man på tynnplatemaskiner fra den italienske maskinprodusenten Salvagnini.

 

I dag jobber rundt 20 kunnskapsrike og dyktige ansatte hos IRE Metall. Årlig omsetning ligger på 40 millioner SEK. Gjennom årene har IRE Metall utviklet seg til å bli et stabilt og ekspansivt selskap med kunnskapsrikt personale, høy teknisk kompetanse og mange kunder i vidt forskjellige bransjer.

- Vi tror på langsiktige forhold. Derfor legger vi stor vekt på å skape et tett og tillitsfullt samarbeid med våre kunder. Vi tror på godt samarbeid, basert på personlig service, pålitelighet, høy kvalitet og raske, sikre leveranser, sier Magnus Remnehöjd, adm. direktør og markedsansvarlig.

 

Grundig forarbeid

IRE Metalls storsatsing inkluderer den største investeringen i moderne tid hos IRE, der valget falt på L3-4020 med automatiseringsutstyr ADLL og en B3 100 utstyrt med vinkelmåling AMS, med tilhørende offline programmering STREAM.

Det er gjort et veldig omfattende forarbeid med gjennomgang av forskjellige oppsett/maskinmodeller, besøk og prøvekjøring hos Krima Rostfritt AB. En gjennomgang av programvare, der Salvagninis programvare VALUES har vært til stor hjelp for å finne den beste løsningen for IRE Metalls produksjon, har også blitt gjort.

 

Unik opsjon

Maskinen som IRE Metall investerer i har blant annet en helt ny unik opsjon; "SVS-kamera", der operatøren kan bruke SVS-kameraet til å lage en dxf-fil og automatisk utføre nesting direkte på maskinen. Dette er en høyt verdsatt teknologi av mange underleverandører, som trenger å produsere en ekstra detalj raskt og enkelt og ikke vil kaste rester av dyrt materiale.

 

For mer informasjon se: www.ire.se og www.salvagnini.se

Kilde: Salvagnini

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078