23948sdkhjf

iTec i godt driv i nye lokaler

I mars i år flyttet iTec inn i nye moderne lokaler på Ringdalskogen, og dermed var en lang og god byggeprosess avsluttet. – Bygget er alt vi kunne drømme om, et sted å trives og et sted å vokse, sier daglig leder Ove Haugen.

 

Les også: Plasmaskjæring og merking med Messer MultiTherm

- Vi har store ambisjoner for fremtiden, og trivsel er avgjørende for å lykkes. iTec skal være et godt sted å komme til, enten du er ansatt, kunde eller leverandør, sier Haugen.

iTec har en visjon om å etablere seg som førstevalget for industrien, og legger lista høyt.

- «Et Førstevalg For Industrien» er visjonen vår, og vi har lovet oss selv at vi skal være ambisiøse, hver dag. Kunden er alltid i fokus, og vi jobber etter verdier som vi tror er viktig både for oss og våre kunder, uttaler Haugen.

 

Les også: Kemper optimaliserer CleanAirTower og øker ytelsen

Hyggelig å vise fram

Bygget er satt opp av Cosmic Bygg, og man har hatt god hjelp av Johnny Eliassen fra Blefjell Hytteutvikling, som hjalp til med prosjektledelsen.

- Johnnys hjelp var uvurderlig, og det er lett å kjenne igjen finishen fra andre prosjekter han har ledet, forteller Haugen, og legger til:

- Hvis jeg skal trekke fram noe i bygget, vil jeg si at resepsjons- og kafeområdet, garderobefasilitetene, logistikkforholdene og treningsrommet er spesielt hyggelig å vise fram. Og møtefasilitetene selvsagt. Og kontorene, smiler Haugen, som med det har trukket fram det meste av bygget.

Les også: iTec blir forhandler av TiPTiG europe

 

I fin stil

Bygget fremstår som mer enn et rent forretningsbygg, ved at man også har tatt seg friheten til å trekke inn fasiliteter som fitnessrom, badstue og kafeområde. Og fleksibiliteten både på tomten og i bygget, gjør at det fremdeles er gode tilpasningsmuligheter.

- Vi kommer nok til å leie ut deler av bygget, inkludert fellesfunksjoner som for eksempel møtefasiliteter, resepsjon og bespisning, uten at vi har tatt noen endelig beslutning om det foreløpig. Vi vil gjerne levere det lille ekstra. Selvsagt til våre kunder, men også til nåværende og fremtidige ansatte. Nå synes jeg at fasilitetene står i fin stil med våre produkter og våre ansatte, understreker Ove Haugen.

 

For mer informasjon se: www.itec.as

Kilde: iTec AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125