23948sdkhjf

Ny Behringer sag til Klepp Mek

Tøffe produkter i tøffe materialer må sages med solide maskiner. Klepp Mek valgte Behringer da de skulle velge ny båndsagemaskin.

 

Klepp Mek startet som mekanisk verksted i 1970, og ambisjonen var krystallklar. De skulle lage produkter mer holdbare enn det noe av konkurrentene var i stand til å klare. Klepp Mek leverer noen av de tøffeste skuffene, laget for de tøffeste forholdene og nylig installerte de ny Behringer båndsag som ble levert av LVD Scandinavia AS.

 

Jevn stigning

- Vi på Klepp Mek lager et bredt spekter av produkter som gravemaskinskuffer, hurtigkoblinger, rippertann og annet utstyr, og vi lager produkter ment for de tøffeste forholdene, forteller Ola Jone Norheim, produksjonssjef hos Klepp Mek.

- Vi trekker erfaringer fra vår lokasjon her på Jæren hvor vi er omgitt av stein på alle kanter, og våre produkter er laget for hardhauser.

Vi har stort fokus på råmaterialer, på produksjonsmetoder, funksjonell design, evne til skreddersøm, kvalitetskontroll, nytenking og rask respons. Produktene våre er i vinden som aldri før og produksjonen er jevnt stigende, fortsetter Norheim.

 

Brukervennlig maskin

- Siden vi produserer i såpass tøffe materialer som vi gjør, så trengte vi en sag som takler dette, sier Norheim.

Valget falt derfor på en båndsag fra Behringer av type HBE 411A.

- Dette er en automatisk båndsagemaskin med høy kapasitet. Sagen er laget av vibrasjonsdempende grått støpejern, og dette gir en solid og holdbar konstruksjon. Maskinen er svært brukervennlig, energieffektiv og har enkel betjening med berøringsskjerm, forklarer Trond Aasen fra LVD Scandinavia AS.

- Dette er en sag som vi vet vi vil bli svært fornøyde med, avslutter Ola Jone Norheim.

 

For mer informasjon se: www.kleppmek.no og www.lvdscandinavia.no

Kilde: LVD Scandinavia

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125