23948sdkhjf

Creaform lanserer MetraSCAN BLACK

Den nye 3D-skanneren MetraSCAN BLACK fra Creaform tilbyr rask og nøyaktig måling. Ifølge produsenten mestrer den komplekse, blanke og svært detaljerte deler.

 

Creaform er verdensomspennende og ledende innen sitt felt. Selskapets optiske CMM-skanner er spesielt utviklet for å utføre 3D-målinger og inspeksjoner - rett på produksjonsgulvet. Som den raskeste og mest nøyaktige portable optiske CMM-skanneren, kan MetraSCAN BLACK innlemmes sømløst i alt av kvalitetskontroll, inspeksjon, MRO og reverse engineering.

Metrologisystemet MetraSCAN BLACK er utviklet for å måle komplekse deler og sammenstillinger i en rekke bransjer og produksjonsprosesser. Eksempelvis bilindustri, luftfart, kraftproduksjon, tungindustri, støping, komposittproduksjon.

 

Mer nøyaktige og sporbare målinger

Ifølge Creaform har MetraSCAN BLACK høy nøyaktighet på 0,025 mm, basert på VDI / VDE 2634 del 3-standard. Den er testet i et ISO17025 akkreditert laboratorium, som skal sikre fullstendig pålitelighet og full sporbarhet til internasjonale standarder. I tillegg har MetraSCAN BLACK en unik og patentert dynamisk referanse som kompenserer for ustabilitet i omgivelsene.

3D-skanneren har 30 kryssende blå laserlinjer som gir et større skanneområde som tar opptil 1.800.000 målinger per sekund, 4x høyere måleoppløsning (Måleoppløsning på 0,025 mm for å generere svært detaljerte skanninger av ethvert objekt), økt skannehastighet, ingen oppvarmingstid og ISO 17025 akkreditert fabrikkalibrering.

Disse forbedringene gjør, ifølge produsenten, den nyeste versjonen av MetraSCAN 3D til den ideelle 3D-skanneren for kvalitetskontroll av krevende komponenter, og mestrer komplekse, blanke og svært detaljerte deler. Det er ingen oppvarmingstid, så operatørene kan være i gang på få minutter.

 

Taktil probing

Når paret med HandyPROBE lar MetraSCAN BLACK brukerne utnytte mulighetene innen både 3D-skanning og probing for en fullstendig, strømlinjeformet inspeksjonsprosess. Man kan benytte begge inspeksjonsmetoder sammen og live-probe komponenter i en sammenstillingsprosess for montering.

 

MLT Maskin & Laserteknikk AS er norsk forhandler.

 

For mer informasjon se: http://mltnorge.no

Kilde: Creaform

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.059