23948sdkhjf

Nye oppdaterte modeller i HandySCAN Silver Series

Med et uttalt mål om å demokratisere 3D-skanning satser Creaform friskt på å tilgjengeliggjøre det nyeste innen teknologi for alle modeller de tilbyr. Nå oppdateres de allerede klasseledende skannerne i HandySCAN Silver Series og detaljoppløsningen blir bedre i tillegg til at blå laser blir tilgjengelig.

 

Creaform fremhever at de oppdaterte produktene har utmerket datafangst på deler med komplekse og blanke overflater, forbedret oppløsning og nøyaktighetsnivåer på opptil 0,030 mm.

 

Flere fordeler

Videre mener skannerprodusenten at de har uslåelig brukeropplevelse med programvareforbedringer via VXelements' kraftige algoritmer, bedre 3D-målinger av deler med varierende grad av kompleksitet og størrelse.

Alle 3D-skannere i Creaforms Silver-serie er testet og godkjent av over 5000 kunder over hele verden, designet og produsert i Nord-Amerika. Kunder kan også dra nytte av Creaforms team av spesialister rundt om i verden.

- Da vi først ga ut HandySCAN 3D Silver Series i 2021, var responsen fra markedet virkelig forbløffende, da kunder som leter etter det beste ytelse-til-verdi-forholdet følte at Creaform var først ute med å «demokratisere» avansert teknologi, forklarer Simon Côté, produktsjef hos Creaform.

 

Til all slags bruk

Med de nye HandySCAN 307 Elite og HandySCAN 700 Elite kan bedrifter og fagfolk velge en virkelig distinkt 3D-skanner for ytelsen de trenger for uansett hvilken applikasjon eller et prosjekt de har i tankene. Dessuten får de trygghet ved å vite at de bruker 3D-skannere utviklet med overlegent håndverk og støttet av et team som kan 3D-skanning ut og inn, konkluderer Simon Côté.

 

For mer informasjon se: www.mltnorge.no og www.creaform3d.com

Kilde: Creaform

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094