23948sdkhjf

God påmelding til SMART industri 2021

Optimisme og tro på bedre tider har ført til at SMART industri har fått god tilslutning i en ellers urolig tid. Drøyt et år før arrangementet åpner dørene 13. april 2021, på Norges Varemesse i Lillestrøm, viser påmeldingstallene at man ligger veldig godt an.

 

- Vi har travle dager nå som vi nærmer oss sommerferien. Selv om markedene er noe urolige ser vi at det er en økt og positiv interesse for en nasjonal møteplass, sier Bente Austad i Maskingrossisternes Forening – MGF. Hun er prosjektleder for messekonseptet SMART industri og ivrer for at norske bedrifter skal ha sin egen bransjemesse

 

Norges industrimøteplass

SMART industri er industriens nasjonale møteplass. Her samles utstyrsleverandører, produsenter og produkteiere til tre dager med messe, banebrytende konferanser, kurs og nettverksbygging.

- Mer enn noen gang vil det være viktig å ha en nasjonal møteplass for industri- og produksjonsbedriftene i Norge. Skal norsk industri, som er i et høykostland, overleve inn i framtiden, må vi ligge i forkant av kompetanse og utvikling, uttaler Austad, og legger til:  

- Samlet kan vi dele kunnskap, se på utfordringer og finne løsninger. Sammen kan vi styrke og ivareta nasjonens industrielle fremtid og gjøre hverandre sterkere. SMART industri er møteplassen der industrien får innblikk i hva som skjer, får faglig påfyll og nyttige kontakter.

 

God påmelding

SMART industri har vokst frem fra et messekonsept som ble arrangert allerede første gang i 1951. I samarbeid med Norges Varemesse og flere av industriens bransjeforeninger har SMART industri blitt noe nytt og en viktig møteplass for industrien i Norge.

- 2018 la et veldig godt grunnlag som vi nå bygger videre på. Målet er å samle alle leddene i norsk industri og skape det Elmia er for Sverige og HI-messen er for Danmark. Allerede før fellesferien i år har vi oppnådd 50 prosent av påmeldingene vi hadde i 2018. Dette ser vi som positivt og gledelig og som et godt tegn på at SMART industri vil vokse til nye høyder i 2021, konkluderer Bente Austad.

 

For mer informasjon se: www.smart-industri.no, eller kontakt Bente Austad: bente@mgf.no.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11