23948sdkhjf

iTec blir forhandler av TiPTiG europe

Nylig inngikk iTec AS en forhandleravtale med det tyske TiPTiP europe GmbH som utvikler og produserer TipTig-sveiseteknologi.

Les også: PR Maskin fyller 20 år - feirer med nytt bygg

 

TiPTiG europe GmbH ble i mai 2015 etablert som selvstendig selskap og var tidligere en del av STB Schweißtechnik GmbH. I dag har virksomheten ansvaret for salg og service av alle TiPTiG-teknologier i Europa. TiPTiG europes senter for teknologianvendelse, trening, salg og service ligger like utenfor Berlins bygrense.

Nå har TiPTiG europe GmbH inngått en forhandleravtale med iTec AS som innebærer at iTec AS står for salg og service av sveiseteknologi fra TiPTiG europe.

 

Les også: Skala Robotech med samarbeidende sveiserobot

Bredere sveisetilbud - Vår lidenskap er TiPTiG WIG-sveiseteknologien fra Krenglbach i Østerrike. Med TiPTiG garanterer vi våre kunder de mest lønnsomme WIG-sveisesømmer av metallurgisk topp kvalitet på verdensbasis. Fordelene som oppnås med TiPTiG-sveising er fremragende, uttaler, Ralf Schmidt, adm. direktør for TiPTiG europe GmbH.

Han er fornøyd med at iTec AS representerer TipTig europe i Norge:

- Jeg tror vi kommer til å få et fruktbart samarbeid og gleder meg over å få en så kompetent samarbeidspartner på vårt lag, sier Schmidt.

- For vår del passer TiPTiG-teknologien godt inn i våre teknologiportefølje, og vil bidra til at våre kunder i over hele Norge får et enda bredere sveisetilbud enn noen gang, forteller Ståle Ellingsen, produktsjef og medeier i iTec AS.

Les også: iTec i godt driv i nye lokaler

 

Dette er TiPTiG-teknologien

TiPTiG er en sveiseteknologi fra Krenglbach i Østerrike. Siden år 2000 blir det brukt et spesielt trådmate­system under TIG-sveising i ulike teknologier i industrien. Frem til 2007 ble systemet distribuert i markedet som dynamisk TIG-kaldtrådsystem. Sveisehastigheter på 30–35 cm/min og avsmeltings­effekter på 1,3–1,5 kg/t var dermed ikke noe problem.

For å oppnå enda mer kvantitet og kvalitet innen sveiseteknisk produksjon, ble TiPTiG HD-systemet lansert på markedet. Sammenlignet med TiPTiG KD-prosessen ble det fra nå av oppnådd en betydelig økning i produksjonseffektiviteten. Ifølge kundene ble kvantiteten økt med 300–400 prosent, og kvaliteten ble ytterligere forbedret.

 

For mer informasjon se: www.itec.as, https://itec.as/maskiner/mekanisering-sveis/tiptig-automasjon-2/ og www.tiptig-europe.eu/no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11