23948sdkhjf

Maskinagenten AS – ny maskinforhandler med mye erfaring

Nystartede Maskinagenten AS leverer maskiner til industri, blikk og ventilasjon i hele landet og skal ikke bare å være en maskinleverandør, men og en partner og serviceavdeling.

 

Maskinagenten AS er lokalisert i Mysen, Indre Østfold. Her har eier Eddy Authen (35år) 15 års erfaring som tekniker og 10 års erfaring innen plate- og rørbearbeidende maskiner. Eddy viderefører nå denne erfaringen og kunnskapen til noe nytt og spennende i Maskinagenten AS.

 

Kundetilpasset maskinløsning

- Oss skal man kunne ringe for de minste spørsmål om man har tanker om hva som kan være mulig eller ønsker å se på mulighetene som finnes for enklere og mer effektiv produksjon, sier Eddy, og fortsetter:

- Vi har tett kontakt med maskinprodusentene i salgsprosessen slik at kundene får den beste servicen og at man virkelig får den maskinen som er tilpasset kundens produkter.

 

Satser langsiktig

- Det vi ønsker er langvarige samarbeidspartnere der vi ikke kun er en leverandør av maskiner, men også en sparringspartner og kollega. Vi kan tilby en rekke automatiserte løsninger, fra tegnebrett til ferdig produkt, forteller Eddy Authen. 

Han vil bistå kundene i jakten på optimale løsninger.

- Fokus på programvare og automatisering, som robotcelle på kantpresse og automatisk platetårn på fiberlasere, er eksempler på enkle grep en industribedrift kan ta for å redusere kostnader og øke effektiviteten, forklarer Eddy.

 

Solide agenturer

Maskinagenten er forhandler av:

Boshert Gizelis kantpresser og sakser, der flere av modellene er tilpasset den nye industri 4.0-standarden.

G-weike fiberlasere og graveringsmaskiner

Indumasch stansemaskiner og profilbøyemaskiner

- Vi jobber kontinuerlig med å finne de rette produsentene og har fokus på at reservedeler og servicekapasiteten er tilfredsstillende i alle ledd. Ta kontakt for en fagprat, inviterer Eddy Authen.

 

For mer informasjon se: www.maskinagenten.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.187