23948sdkhjf

Wiha’s elektrisk skrutrekker SpeedE i ny utgave

Den nye SpeedE Industrial kan brukes til alle jobber hvor man fester skruer med ordinære skrutrekkere. Bruksområdene inkluderer industriell vedlikehold og montering, vedlikehold og reparasjon av motorisert utstyr, arbeid med hvitevarer, oppvarming, klimaanlegg og VVS-installasjon.

 

SpeedE Industrial kan sammenlignes med normale skrutrekkere med hensyn til størrelse og vekt. Det innebygde LED-lyset lyser på skruen og komponenten som brukeren jobber på. SpeedE Industrial forbedrer også effektiviteten markant, da den, ifølge produsenten, dreier skruer dobbelt så raskt som ved konvensjonelle metoder. Den finjusterte kraftoverføringen under automatisert skruefesting gir økt beskyttelse for brukere og materialer under følsomme skrujobber.

Reduserer belastning Denne nye e-skrutrekkeren er lett å håndtere. Den passer sammen med en rekke forskjellige skruprofiler over hele verden, når de kombineres med SpeedE Industrial bitholder og alle standardbits (1/4 ”6,3 mm). I tillegg til å være brukervennlig er SpeedE Industrial også AGR-sertifisert, og, ifølge produsenten, er det dokumentert at SpeedE Industrial reduserer belastningen på ledd, sener og muskler betydelig og avhjelper slitasjeskader for brukeren. Skrutrekkerprodusenten Wiha legger stor vekt på ergonomi og funksjonalitet, og disse faktorene har vært i fokus under utviklingen av SpeedE Industrial.

For mer informasjon se: www.wiha.com

Kilde: Wiha

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078