23948sdkhjf

TMTS 2020 blir virtuell, neste fysiske utstilling i 2022

Årets TMTS – Taiwan International Machine Tool Show – blir holdt virtuelt. Datoene for onlineutstillingen er satt til 10. til 14. november 2020.

 

Som arrangør av TMTS har styret, veiledere og ansatte i TMBA - gjort alt for at showet skal skje som planlagt i Taichung, Taiwan. På grunn av en rekke årsaker, for eksempel COVID-19-pandemien, forblir det usikkert omkring reiserestriksjoner for internasjonale besøkende og utstillere. Derfor har arrangøren besluttet å erstatte TMTS - Taiwan International Machine Tool Show med en online virtuell utstilling. Den lanseres sammen med en serie fysiske perifere hendelser i TMTS-uken (10.-14. November 2020). I dette tilfellet kan man ikke bare garantere sikkerheten og helsen til utstillere og besøkende, men man kan også holde dem tilkoblet.

Den neste fysiske utstillingen av TMTS er planlagt i 2022.

 

TMTS Online Exhibition

TMTS Online Exhibition er åpnet og vil lansere en digital 3D-utstilling. Innholdet på utstillingen inkluderer intelligente maskinløsninger, profesjonelle fora, forretningsmatching og spesielle arrangementer. TMTS Online Exhibition vil vise frem det profesjonelle merkevarebildet av verktøymaskiner, og den innenlandske og internasjonale kjøperdatabasen samlet inn de siste ti årene, og fortsette å betjene utstillerne. Arrangøren vil promotere "TMTS Online Exhibition" og utvide fordelene med utstillingen for å tiltrekke flere innenlandske og utenlandske ressurser og forretningsmuligheter.

For oppdatert informasjonen se: www.tmts.tw/en

 

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156