23948sdkhjf

Soraluce styrker Mecvil-verkstedet med en 16-meters fresemaskin

Engineering og produksjonsbedriften Mecvil er nå i stand til å maskinere store jernbane- og luftfartsdeler med Soraluce FP-maskiner.

 

Soraluce vil i løpet av første halvår en levere en Soraluce FP fresemaskin med en langsgående vandring på 16 meter og en vertikal vandring på 3,2 meter til Mecvil. På denne måten vil katalanske ingeniører kunne bearbeide store jernbanedeler og luftfartsdeler, en aktivitet som til nå ikke kunne utføres.

 

16 meter lang fresemaskin

Soraluce, et selskap i Danobat Group, vil styrke aktiviteten til det katalanske selskapet Mecvil innenfor det store bearbeidingsområdet med levering av en Soraluce FP fresemaskin i første halvår i år. Ingeniørene i Barcelona, produsent av maskiner for andre produsenter av kapitalvarer, har flere CNC-maskiner til maskinering av store dimensjoner. En produktiv maskinpark som vil styrkes med denne 16 meter lange fresemaskinen som leveres av Soraluce, noe som åpner døren til maskinering av store deler til jernbanesektoren og luftfartsindustrien.

 

Fleksibel maskin med mange tilvalg

Soraluce FP-maskinen er en mobil stenderfresemaskin, et av produktene fra Soraluce som byr på god allsidighet og produktivitet innen maskinering av middels store deler. Maskinens stive utforming og stabilitet gir, ifølge maskinprodusenten, den høyeste presisjon og produktivitet innen deler med store dimensjoner. Dens modulære konsept tilbyr allsidighet og kan utstyres med en bredt utvalg av tilleggsutstyr som lar maskinen tilpasse seg til kundenes behov med stor effektivitet og presisjon. Maskinen har en langsgående vandring på 16000 mm, vertikal på 3200 mm og tverrgående på 1600 mm, en motoreffekt på spindelhodet på 43 kW og maksimalt 5.000 O/min. Konseptet med mobil stendermaskin tillater det å være utstyrt med flere arbeidsstasjoner (grunnplater, rotasjonsbord, bevegelige bord osv.). I dette tilfellet er maskinen konfigurert med to arbeidsstasjoner og mulighet for pendel i rekkefølge å kunne utføre maskinering og samtidig lasting av arbeidsstykker. Løsningen er på sin side forberedt på å inkorporere et rotasjonsbord og kortet. Det inkluderer også et verktøymagasin for 120 verktøy, utstyrt med automatisk vertikal og horisontalt verktøyskifte og verktøybruddetektor.

Soraluce forhandles i Norge av Kaspo Maskin AS.

 

For mer informasjon se: www.soraluce.com og www.kaspo.no

Kilde: Soraluce

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.301