23948sdkhjf

Rengjøringsservietter får NSF godkjenning

I en tid hvor hygiene og renslighet i hverdagen blir mye rapportert i media, når tok vi denne tilnærmingen til arbeidsplassen? Med verden i en tilstand av økt årvåkenhet mot hygiene, er det med perfekt timing at Rocol Scrubs ultrasterke rengjøringshåndklær nå er registrert av NSF under C1-klassifiseringen.

 

Rene hender på arbeidsplassen, og ikke bare hjemme, er en melding vi alle bør adoptere. I tilfeller der det ikke er vannkilde tilgjengelig på arbeidsplassen, er, ifølge forhandler Ing. Yngve Ege AS, Rocol Scrubs ultra sterke rengjøringshåndklær perfekte for å holde hendene rene.

 

Der såpe og vann ikke finnes

Denne klassifiseringen betyr at Rocol Scrubs-våtserviettene er trygge for bruk i uspiselige produktforedlinger, ikke-behandlingsområder og utvendige områder i prosessanlegg for mat og drikke. Ethvert produkt som brukes i en applikasjon der det er fare for forurensning av mat- eller drikkevaren, må registreres av NSF (National Sanitation Foundation) i den mest passende kategorien for applikasjonen.

Den sitrusalkoholbaserte formelen i Scrubs håndrengjørings servietter er kombinert med et tøft, strukturert håndkle for å løsne, oppløse og absorbere smuss og fett, slik at hendene dine blir rene. Scrubs passer for bruk der såpe og vann ikke er tilgjengelige, for eksempel i vedlikehold i felt, reparasjoner eller hvor en rask rengjøring er nødvendig under en arbeidsoperasjon.

 

Dermatologisk testet

Å oppnå NSF C1-klassifisering for Scrubs-våtservietter gir dem som arbeider i disse miljøene forsikring om at Scrubs er trygge for bruk i deler av fabrikken. Våtserviettene er designet for å fjerne oppbygging av smuss, tjære, oljer, fett og generell skitt raskt og effektivt uten såpe eller vann. Formuleringen av våtserviettene binder seg i urenheter og forhindrer at den overføres tilbake til brukerens hender.

Scrubs er også dermatologisk testet og inneholder hudpleie for å la hendene være rene og fri for tørrhet og irritasjon. Leveres i en slitesterk bøtte med et klikkbart håndtak, og kan enkelt transporteres rundt.

 

For mer informasjon se: www.ege.no

Kilde: Ing. Yngve Ege

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109