23948sdkhjf

Okuma-app for automatisert avrettingsprosess

Okuma, i samarbeid med Dr. Kaiser Diamantwerkzeuge GmbH & Co. KG, har utviklet en ny app for CNC-programmer: Okuma «Dressing App» skal være en av de mest innovative avrettingsteknologiene på markedet. Den er svært effektiv og enkel å bruke.

 

Den nye Okuma Dressing-appen er resultatet av et intensivt samarbeid mellom Okuma og Dr. Kaiser Diamantwerkzeuge GmbH & Co. KG. Kontrollapplikasjonen beregner alle avrettingsparametere, leser uavhengig av tilgjengelige data og overfører verdiene direkte til CNC-programmet. Manuelle beregninger og doble oppføringer er nå fortidens ting.

 

En komplett løsning med appen

Det som betyr mest er å velge riktige avrettingsparameter, for eksempel avrettingshastighet eller matehastighet. I samarbeid med Dr. Kaiser Diamantwerkzeuge GmbH & Co. KG, analyserte Okuma mulighetene som allerede er gitt av eksisterende apper og parameter som er nødvendige for å optimalisere avrettingsprosessen ytterligere. Erkjennelsen: fremfor alt det som manglet var brukervennlighet og effektivitet.

Okuma Dressing App kan åpnes og betjenes direkte fra hovedskjermen på styringen. Brukeren trenger bare å angi geometri og de ønskede verdiene for hastighetsforhold, innmatingsdybde og overlappmengde. Appen overfører deretter automatisk verdiene for matningshastighet og skjæredybde, avrettingshastighet og rotasjonsretning til CNC-programmet og overføres direkte til Dr. Kaiser-omformeren.

 

Konturstyrt hastighetsjustering og konstant hastighetsforhold

Okuma Dressing-appen måtte bevise funksjonaliteten i et testkutt. Det ble en suksess. Styringen leser automatisk opp avrettingshjulets hastighet og diameter, og ut fra disse beregnet periferihastigheten. Appen brukte denne verdien for å bestemme hastigheten på avrettingshjulet, med referanse til valgt hastighetsforhold. Dette betyr at Okuma Dressing App kan skape konstante skjæreforhold over hele slipehjulet og holde hastighetsforholdet konstant selv med store steg i konturen.

 

For mer informasjon se: www.kaspo.no og www.okuma.eu

Kilde: Okuma

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.406