23948sdkhjf

Konstruksjoner laget på mål med item Engineeringtool

Digitalisering gjør stadig fremskritt innen maskinteknikk. item følger tidens tegn og tilbyr Engineeringtool som en digital løsning som gir støtte gjennom hele utviklingsprosessen - fra den første ideen til bestilling av komponenter.

 

Denne intelligente programvaren utvides også kontinuerlig for å imøtekomme de stadig voksende kravene som stilles til konstruksjoner innen mekanisk- og produksjonsutstyr. item Engineeringtool kan nå brukes til å endre flere profillengder samtidig og plassere en rekke borede hull og gjenger. Når du arbeider med konstruksjoner laget av (profil) rør fra Lean Production Building Kit System med kulefester, legger programmet automatisk til det andre kulefestet og setter riktig vinkel. Dette gjør det enda raskere og enklere å implementere tilpassede konstruksjoner.

 

Nye funksjoner og flere alternativer

Den nylig oppdaterte Engineeringtool fra item gir god støtte for mekanikere og produksjonsingeniører. Det er nå enda raskere å gjøre justeringer og modifiseringer, og brukere kan velge flere profiler mens de også setter dem til spesifiserte dimensjoner. Dette betyr at alle de vertikale og horisontale stagene til et stativ eksempelvis kan enkelt justeres i ett enkelt trinn. Brukere kan visuelt overvåke endringene som til enhver tid er gjort. I tillegg støtter utviklingsprogramvaren måling av avstanden mellom to profiler. Programmet viser klarering slik at brukerne kan nøyaktig følge de nødvendige dimensjonene og åpne områder for stativer og maskinrammer.

 

Tilpasset profilbearbeiding

Funksjonen "Borede hull og gjenger" er ideell for applikasjoner som krever tilpasset profilbearbeiding. Når profilen er valgt fra produktkatalogen kan maskinprosesser legges til den via dra og slipp. Det er også et bredt utvalg av borediametre å velge mellom - fås i trinn på 0,1 mm med en total bredde på 2 til 10 mm. De kan plasseres nøyaktig på profilen og justeres når som helst. Den intelligente programvaren velger automatisk riktig profilprosesseringsprosess for festemidler, hjul og føtter. Når bestillingen er plassert gjennom item nettbutikk, leverer item varene i løpet av bare noen få dager. Kunder kan begynne montering med en gang siden profilene allerede har gjennomgått all nødvendig maskinering.

 

Lean produksjon med Ball Joint Fasteners

Rør og profilrør D30 fra item Lean Production Building Kit System brukes ofte i fabrikkutstyr. Individuelle rør kan kombineres ved hjelp av en rekke festeelementer, med kulefester som gjør det mulig å installere boltefester og stag i alle vinkler. Ved å bruke item Engineeringtool kan kundene velge profilen utstyrt med et kulefeste, fra Lean Production Building Kit System, og angi ønsket lengde. Det intelligente programmet plasserer deretter det andre kulefestet automatisk og angir riktig vinkel. Alle nye funksjoner og tillegg til produktutvalget finner du online i item Engineeringtool endringslogg.

 

For mer informasjon se: https://item.engineering/DEen/tools/engineeringtool

Kilde: item Engineeringtool

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078