23948sdkhjf

Salvagnini vinner tysk designpris

Viktig ny utmerkelse for FACE: etter Red Dot Award 2019 vant menneske-maskingrensesnittet, utviklet av Salvagnini Group i samarbeid med NiEW, den tyske designprisen 2020.

 

Salvagnini, ledende innen design og produksjon av metallbearbeidingsmaskiner og -systemer, har fornyet programvaren som følger med produktene i noen år nå. Og har gjort dette i samarbeid med NiEW, det strategiske konsulentfirmaet med betydelig erfaring i industrisektoren, som er i stand til å blande designtenkemetoder med sterk økonomisk kunnskap og inngående forståelse av den digitale verdenen. Tidlig i 2017 begynte Salvagnini og NiEW å revidere verktøymaskinens kontrollsystem, som berørte kunder, sluttbrukerne av maskineriet, fra første hånd. Å gjøre «gemba»-turen gjorde at de kunne identifisere verdi og ikke-verdi nøyaktig der de finnes, i samspillet mellom bruker og produkt.

 

Vant prestisjetunge designpriser

Med en slank, samarbeidsvillig og målbar tilnærming var de i stand til å bygge et nytt menneske-maskin grensesnitt som var i stand til å tilfredsstille alle behovene til både markedet og selskapet, både når det gjelder kunder og direkte mottakere, fra maskinoperatøren til testeren involvert i installasjonen, og når det gjelder interessenter og indirekte mottakere, dvs. selskapets virksomhet og toppledelse.

Resultatet av denne reisen ble døpt FACE, et stemningsfullt navn for et nytt, intuitivt og fleksibelt menneske-maskin-grensesnitt, adoptert av hele spekteret av Salvagnini Groups produkter fra september 2019. FACE, som skiller seg ut for sin enkle bruk og avanserte funksjonelle egenskaper, ble ønsket velkommen av markedet med stor interesse, og har fått betydelig anerkjennelse, bekreftet også ved å vinne prestisjetunge designpriser inkludert Red Dot Award 2019 og den tyske designprisen 2020.

 

For mer informasjon se: www.salvagnini.it

Kilde: Salvagnini

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125