23948sdkhjf

Optimel med S1 fiberlaserkombi

Underleverandørbedriften Optimel Plåtteknik AB, som også utvikler egne produkter, har nylig investert i en Salvagnini S1 stansefiberlaserkombi. Bedriften er først i Sverige med denne løsningen.

 

Optimel startet i 1997 og er et veletablert leieprodusent innen platebearbeiding. Kundene er både store og små bedrifter og bedriften påtar seg alle typer oppdrag, fra masseproduksjon til små spesialoppdrag. I kjernen har Optimel to egne merkevarer med produkter som hele tiden utvikles for å kunne møte fremtidens krav. Selskapet, som er sertifisert i henhold til ISO 9001, utfører arbeid innen stansing, bøying, sveising, montering, maling.

 

Skreddersydde løsninger

Optimels konsept er basert på ferdigmonterte arbeidsbenker hvor man kan bygge praktisk talt alle lengder. Her utvikler bedriften i fellesskap med kunden en ferdig løsning som er klar til å plasseres på kundens verksted. Med benkkonseptet trenger man ikke dyr og tidkrevende montering på verkstedet.

Siden starten i 1989, med den første store «ukepostkassen» på det svenske markedet, har Optimel fortsatt å utvikle sitt utvalg av postkasser.

- Vi streber hele tiden etter å levere premiumprodukter med gode løsninger tilpasset dagens og fremtidige behov innen postkasse- og pakkebokssegmentet. Med BOX er vi godt forberedt for fremtidig e-handelslogistikk, sier Fredrik George Axelsson, daglig leder i Optimel Plåtteknik AB, og fortsetter:

- Den digitale låsen fra Inside The Box gir deg mange fremtidige bruksområder for postkassen din. Svenskproduserte postkasser i egen fabrikk er en selvfølge for oss og vårt mål er å ha 100 prosent fornøyde kunder.

 

Først med S1

- Vi har nylig investert i en ny Salvagnini S1 stansefiberlaserkombi, som er et nytt egenutviklet patentert hybridsystem med kun noen få liter olje i et lukket system. Hele anlegget skal installeres høsten 2023 og er dermed det første i Sverige, konkluderer Axelsson.

 

For mer informasjon se: www.optimel.se og www.salvagnini.se

Kilde: Salvagnini

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.176