23948sdkhjf

Charlie Storm Messel i nye lokaler med eget verksted

Charlie Storm Messel flyttet nylig inn i nye lokaler på Lørenskog. Fokus er som det alltid har vært, salg og service av kvalitetsverktøy.

 

Charlie Storm Messel selger kvalitetsverktøy fra produsentene FEIN, GRIT by Fein og Dräco. Alle merkene er kjent for sine svært sterke og holdbare verktøy, produsert i Tyskland.

- Alle maskinene som vi selger er produsert for kontinuerlig, tøff bruk, og målet er å være en problemløsende leverandør til verksteder, industrien, bygg og anlegg. Hos oss finner du verktøy som gjør jobben raskere, tryggere og enklere ut ifra dine forutsetninger og arbeidsoppgaver. Fremover er fokuset FEIN’s Select Program, maskiner på batteri med samme ytelsesgrad som ledningsvariantene, forteller Bent Brager hos Charlie Storm Messel.

 

Stort tilbehørsutvalg

- Om virksomhetens leverandører kan det fortelles at FEIN i over 150 år har vært en av verdens ledende produsenter av elektroverktøy, fortsetter Brager.

Mest kjent er de kanskje for sine Multimaskiner, de originale Feinkutterne, MultiMaster og SuperCut, med det største tilbehørsutvalget på markedet. Likevel er det maskiner for boring, kjerneboring, gjenging, platebearbeiding og sliping som er bedriftens spesialitet.

- Vi i Charlie Storm Messel er stadig på besøk hos våre produsenter i Tyskland for opplæring, og denne nærheten til produsentene er en stor styrke for oss som leverandører. Når nye produkter kommer er det bare å reise av gårde til Tyskland, og allerede dagen etter kan vi være tilbake med masse ny kunnskap som kommer våre kunder til gode, avslutter Bent Brager

 

Ser mer på www.fein-norge.no og www.csmessel.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125