23948sdkhjf

Stålvarer satser på Bodor fiberlaser

- Stålvarer AS har i mange år drevet med laserskjæring, og da vi skulle anskaffe ny fiberlaser, og så hva Bodor kunne tilby av kvalitet til et hyggelig prisnivå ble vi nysgjerrige, forklarer daglig leder Steinar Hole.

 

Stålvarer AS er en mekanisk produksjonsbedrift som i hovedsak er underleverandør til næringslivet. Bedriften ble etablert i 1957 og holder til i 2000 kvadratmeter moderne lokaler i Svemorka Industriområde på Stranda. Det er en allsidig mekanisk bedrift som utfører alt innen sveising, platebearbeiding og laserskjæring. Nylig fikk de installert ny laserskjærer av type Bodor P3015.

- Vi har hatt maskiner fra forskjellige leverandører tidligere, og da vi så hvilke kvalitetskomponenter Bodor maskinen var utstyrt med så bestemte vi oss raskt, sier Hole.

 

Høy presisjon og stabilitet

Den maskinen Stålvarer AS bestemte seg for er en Bodor 3015 fiberlaser med 6 kW laserkilde og dobbeltbord. To automatiske skjærebord forbedrer effektiviteten, sparer matingstid og gjør driften mer effektiv. - Fiberlasermaskiner er fullt innkapslet slik at farlige laserstråler ikke slipper ut av maskinen, og et automatisk system samler inn røyk og støv. Den er miljøvennlig og har et automatisk overvåkingssystem som reduserer muligheten for feil og ulykker ved produksjon, forklarer Eddy Authen fra firmaet Kjell Olsen Maskinforretning, og legger til:

- Maskinen skjærer med høy presisjon og stabilitet, laserhodet er av typen Precitec og laserkilden er fra IPG. Maskinen har automatisk justering av fokus, denne funksjonen gjør så man reduserer repeterende manuelt arbeid.

Styringen utføres på en moderne og intuitivt 32" touch skjerm med Bodors egenutviklede programvare. Denne støtter de fleste filtyper som DXF, DWG, G-kode, PLT.

 

Optimistisk til Bodor

- Vi har installert samme programvare på kundens datamaskin slik at han kan legge inn parameter og neste delene på platen før han sender dette til maskinen via en delt mappe på nettverket. Vi i Kjell Olsen Maskinforretning er sikre på at Stålvarer AS kommer til å være svært godt fornøyd med sin nye maskin, og vi har stor tro på at mange flere firmaer snart vil se fordelene Bodor kan tilby, avslutter Eddy Authen.

 

For mer informasjon se: www.stalvarer.no og www.olsenmaskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.111