23948sdkhjf

RA Norway velger maskiner fra Meidell

RA Norway, et mekanisk verksted lokalisert på Forus industriområde i Stavanger, er en av flere kunder som i 2019 valgte å fornye maskinparken med maskiner fra P. Meidell.

 

Les også: Gode tilbakemeldinger på miljøvennlig skjærevæske fra Strub

- Det er svært gledelig å se og erfare at det er mye som rører seg i markedet. Ordreinngangen på maskiner, sagblad og annet rekvisita var svært bra i fjor, forteller Christer J. Østerhus, leder for avdeling Sør-Vest hos P. Meidell.

- Vi har hatt store enkeltordre på maskiner, i tillegg til kunder som har valgt oss som totalleverandør på maskinpakker bestående av to eller flere maskiner i samme ordre. Det er knyttet stor spenning til det nye året, men ut i fra tilbudsmassen og starten på året så langt, lover det svært bra også for det kommende året, sier Østerhus.

 

Fornøyd kunde

Les også: Ny LVD kantpresse på plass hos Smed T. Kristiansen

RA Norway er ekspert på aluminiumkonstruksjoner hvor kundegruppen stort sett består av kunder innenfor luftfart, oppdrettsnæring, offshore og maritim, samt bygg og industri. Bedriften leverer nøkkelferdige løsninger og har som mål å erstatte stålkonstruksjoner med alternativer i aluminium.

- Vi valgte P. Meidell som leverandør da vi skulle fornye kantpressen og platesaksen fordi de har produkter som tilfredsstiller våre krav. Vi er svært fornøyde fordi leveransen ble gjort i henhold til avtale og kvaliteten på leveransen og utstyret er det ingen ting å utsette på, sier Shane Olaf Lindtner, produksjonssjef hos RA Norway AS.

 

Grønn profil

Les også: Reduserer kostnader med høyhastighetsproduksjon

Kantpressen AD-servo er toppmodellen fra Durma, og modellen har en sterk, grønn profil.

- I forhold til tilsvarende kantpresser så er energiforbruket opptil 70 prosent lavere og kantpressen er fullspekket med markedets nyeste teknologi, uttaler Christer J. Østerhus.

 

For mer informasjon se: www.ra-norway.com og www.meidell.no

Kilde: P. Meidell

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079