23948sdkhjf

Robert Slettmo med nye Jouanel-maskiner

Da behovet meldte seg fant Robert Slettmo AS det på tide å bytte ut gamle maskiner med moderne kvalitetsmaskiner. Med hjelp av Alf I Larsen AS er det nå to nye Jouanel-maskiner i verkstedet hos bergensbedriften.

 

Blikkenslagermester og taktekker Robert Slettmo AS ble grunnlagt i 1982 og er et god kjent og velrenommert blikkenslagerfirma i Bergen. Robert Slettmo AS driver med alt innen takreparasjoner, taktekking, montering av Velux takvinduer og ikke minst reparasjon og beslåing av skorsteiner.

 

På tide med fornyelse

Daglig leder Robert Slettmo har helt fra starten vært opptatt av at maskiner og utstyr skal være i topp stand, og at selskapet har et moderne verksted, slik at de ansatte har gode arbeidsforhold, og at kundene deres får produkter til avtalt tid og av høy kvalitet. Dette var grunnen til at de nå så at tiden var inne for å fornye deler av maskinparken med ny saks og knekke, begge med tre meters arbeidslengde.

 

God planlegging

Jouanel Industrie er en fransk leverandør av maskiner blant annet til blikkenslager og produsenter innen ventilasjon og isolasjon. De har produsert og levert maskiner siden 1948 og innehar stor kompetanse innen fagområdet.

Etter litt venting er de nye maskinene fa Jouanel Industrie nå kommet i hus. Det var knyttet stor spenning til hvordan man skulle få maskinene inn på verkstedet på grunn av størrelsen. Tre meters arbeidslengde betyr fort fire meter lang maskin når det gjelder knekke.

- Etter en titt på maskinene under messen «Blikk og Fasade 2020», måtte vi legge de siste detaljene på jobben med å få de i hus. Med god planlegging, og nok folk gikk dette som forventet. Etter cirka tre timer var gamle maskiner kjørt ut, og de nye var på plass, forteller Robert Slettmo.

 

Nye muligheter

Alf I Larsen AS har arbeidet tett med Robert Slettmo AS i prosessen med ny sak og knekke, slik at de får maskinene slik de ønsker, for eksempel Jouanel PTS knekke med Windows basert styring med tilgang til internett, og med stor grafisk skjerm.

- Etter å prøvd maskinene en stund har vi store forventninger til både saks og knekke. Nå får vi muligheten til å lage beslag opp til tre meter, noe som åpner for flere muligheter, understreker Robert Slettmo.

 

 

For mer informasjon se: www.slettmo.no og www.ail.no

Kilde: Alf I Larsen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094