23948sdkhjf

Nye roterende filer for krevende applikasjoner

Dormer Pramet har utvidet sitt program av hardmetallfiler med nye verktøy for bearbeiding av superlegeringer og for å fjerne ødelagte bolter. Superlegeringsfilene er utformet for å håndtere de mest krevende jobbene i nikkel- og titanlegeringer.

Filene, som er beregnet på legeringer, kalles AS og har en avansert skjæregeometri, som, ifølge produsenten, gir en effektiv og jevn avvirking med høy overflatekvalitet på detaljer. Dette gjør filene ideelle for gradering og fasing innen reparasjon og vedlikehold, romfart, fly- og kraftverkindustrier.

AS-filene er tilgjengelige i ni forskjellige former og fungerer med høy avvirkningsgrad, og de er tilgjengelige i et nytt sett, P8006 i de forskjellige versjonene.

 

Lettere i hardere materialer

Dormer Pramet har også lansert en ny serie filer som er spesielt utviklet for å forberede overflaten på en ødelagt bolt før fjerning, uten å skade gjengen i delen.

Filene er tilgjengelige i to varianter, begge er sylindriske, den ene har en flat ende og den andre har forsenkningsskjær med 150° vinkel. Filene er tilgjengelige i forskjellige diameter og lengder for å håndtere forskjellige gjengedimensjoner.

En spesialutviklet skjærgeometri letter filing i harde skruematerialer og gir gode forutsetninger for deretter å bore i midten av skruen eller bolten.

De nye filene er et godt supplement til Dormer Pramets eksisterende utvalg av roterende filer for stål, rustfritt stål, ikke-jernholdige metaller, plast, glassfiber, kompositter, etc.

 

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com

Kilde: Dormer Pramet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078