23948sdkhjf

Seco Tools introduserer Double Turbo hjørnefreser og skjær

For verksteder som strever med å oppnå en førsteklasses overflatefinish uten at maskinen har et svært høyt strømforbruk, har Seco Tools utvidet sin bransjeledende serie av hjørnefreser med nye Double Turbo.

 

Fresene gir, ifølge Seco Tools, bedre grovbearbeiding og reduserer strømforbruket ved bearbeiding av stål, rustfritt stål, støpejern og superlegeringer takket være en avansert skjærgeometri. For å oppnå det høyeste nivået av produktivitet benytter verktøyet tosidige skjær med fire skjæregger og toppmoderne fresesorter fra Seco Tools.

 

Kortere syklustid

Double Turbo dekker behovene til både verksteder og produksjonsanlegg. Dette systemet har, ifølge produsenten, en svært nøyaktig geometri med høyeste mulig positive spiralvinkel for å redusere sannsynligheten for overflateforskjeller og muliggjøre 90-graders vinkelnøyaktighet. Med en slik presisjon forkortes syklustidene under etterbehandling betydelig. I noen tilfeller elimineres de helt. Double Turbo-fresene er tilgjengelig i 19 metriske varianter som spenner fra en diameter på 32 til 125 mm og 16-tommevarianter som strekker seg fra 1,25 til 5".

 

Kostnadsreduksjon

ZOMX16-skjærene har høye, positive geometrier for effektiv sponavgang og redusert skjærestyrke. Disse funksjonene reduserer vibrasjoner for å gi lenger levetid for verktøyet og en jevn overflatefinhet.

Den dobbeltsidige utformingen skal gi betydelig kostnadsbesparelser per egg. ZOMX16-skjærene finnes med to geometrier, ME10 og M12, og to radier, 0,8 og 1,6. Både PVD- og Duratomic CVD-skjær er tilgjengelige.

Verktøyprodusenten forteller at Dobbel Turbo hjørnefresens utforming gjør at man forbruker færre materialer og ressurser, noe som resulterer i en reduksjon av klimagassutslipp (CO2) og slik utgjør et mer bærekraftig og ansvarlig valg.

 

For mer informasjon se: www.secotools.com

Kilde: Seco Tools

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.142