23948sdkhjf

Additive World 2020 på web - gratis for deg!

Den industrielle 3D-print-konferansen Additive World holdes som planlagt 1. april i år. Eneste forskjell fra tidligere år er at konferansen holdes på web, og den er gratis.

Det voksende koronaviruset begrenser flere og flere mennesker til å reise og delta i internasjonale arrangementer. For å gjøre det lettere for alle som ønsker å delta i den 8. utgaven av Additive World konferansen, har arrangøren bestemt seg for å flytte konferansen til det digitale rommet. Du trenger derfor ikke å bestille fly, heller ikke hotell, bare holde deg ved skrivebordet eller hjemme i din stol og se presentasjonene på nettet. På denne måten slipper du å gå glipp av konferansen.

Gratis konferanse

På grunn av at denne 8. Additive World konferansen blir virtuell vil arrangøren, Additive Industries, gjøre den gratis. Konferansen har en ikke-kommersielt profil, og når arrangøren normalt tar betaling for inngangsbillett er kun for å dekke beliggenhet og cateringkostnader. Siden man nå lager en virtuell konferanse gjør arrangøren det gratis.

Meld deg på!

Arrangøren ber deg fortsatt registrere deg slik at deltakerne kan motta de digitale konferansedetaljene. Temaene som skal diskuteres vil dekke den komplette verdikjeden for additiv produksjon som eksempelvis design for additiv industri, materialer, utstyr, etterbehandling og gode kundeeksempler.

For mer informasjon og påmelding klikk HER

Kilde: Additive Industries

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093