23948sdkhjf

Cody vil bidra til å bekjempe koronaviruset

 Cody AS oppfordrer sine samarbeidspartnere, som jobber på ulikt vis med å bekjempe koronaviruset, til å ta kontakt med selskapet for å få bistand til produktutvikling.

- Cody har normal drift også i disse dager, selv om flere av oss jobber hjemmefra. Våre pågående prosjekter går som normalt og vi har per nå ikke problemer med levering fra våre underleverandører, selv om noen har varslet at forsinkelser kan forekomme, uttaler Ken André Myhra Kihle, daglig leder i Cody AS.

Bidrar mot coronavirus

Cody’s misjon er å bidra til å øke produksjonen i Norge gjennom å bidra til høyteknologiske og automatiserte løsninger, og dette er nå viktigere enn noen gang.

- Jeg vil gjerne oppfordre våre samarbeidspartnere som nå utvikler nye produkter, utstyr eller produksjonsløsninger som skal bidra i kampen mot koronaviruset til å ta kontakt med oss, sier bedriftslederen, og fortsetter:

- Vi har lang erfaring med produktutvikling innenfor hjelpemidler og elektromedisinsk utstyr, samt utvikling av produksjonsløsninger i farmasøytisk industri, så veien er kort fra ide til produksjon når du samarbeider med oss.

Ken Andre Cody

Ken André Myhra Kihle inviterer samarbeidspartnere til å bekjempe koronaviruset. Foto: Cody

Løsning for fjernassistanse

- I tillegg skal vi selvsagt bistå alle de som har andre prosjekter, forprosjekter, serviceoppdrag eller annet som skal gjennomføres i tiden fremover. For de som nå har innført begrensning i tilgangen for servicepersonell, har vi laget en koffert for sikker fjernassistanse av nettverksbasert utstyr gjennom en industriell VPN-tilkobling over 4G-nettet. Ring oss eller send mail, så setter vi raskt i gang, inviterer Ken André Myhra Kihle.

 For mer informasjon se: www.cody.no

Kilde: Pressemelding fra Cody

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.268