23948sdkhjf

Fastems viser døgnproduksjon på EMO

På EMO i Hannover vil Fastems promotere sin High-Mix CNC-produksjon med Fastems Intelligent Automation.

 

Fastems høydepunkter på EMO inkluderer nye 4- og 5-akse freseautomatiseringsløsninger Flexible Pallet Tower (FPT), Flexible Pallet System (FPS) og Auto-Loading Cell (ALD) for robotlasting av deler til paller.

 

Døgnproduksjon

Fastems lanserer en flermaskinversjon av FPT. FPS er en modulær løsning med en 360-graders design. Sammenlignet med typiske fleksible produksjonssystem, lar FPS kundene plassere verktøymaskiner, palettlagringsenheter og operatørlastestasjoner fleksibelt ved å bruke alle de fire sidene av systemet. Med den samme maksimale høyden på bare 3,1-3,8 meter som FPT. FPS tilbyr fulle FMS-fordeler for å produsere høy miks med minimale oppsettider og maksimal spindelutnyttelse.

Auto-Loading Cell (ALD) sikrer at Fastems FMS kjører ubemannet døgnet rundt – selv når palettetterspørselen er ekstremt høy. Robotcellen laster og losser delene til og fra palettene automatisk – i tillegg til å laste inn deler igjen mellom maskineringsoperasjoner.

Fastems viser myFastems, som er tilgjengelig som en webapplikasjon og lett tilgjengelig via mobiler, nettbrett eller bærbare datamaskiner, og gir åpenhet til alle Fastems-systemer: servicehistorikk, reservedelsbruk og omfattende systemoversikt for tilkoblede systemer.

 

Factory Cockpit

Fastems viser Factory Cockpit, en ny løsning som samler inn, integrerer og analyserer data fra produksjonsenheter og IT-systemer (f.eks. ERP eller MES). Factory Cockpit gir verktøy for sanntids situasjonsbevissthet og datainformert innsikt for delproduksjon, som bidrar til å optimalisere den generelle produksjonsflyten og effektiviteten.

Du finner Fastems i hall 12, stand D67.

For mer informasjon se: www.fastems.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.142