23948sdkhjf

“Successful Business Models for 3D Printing�?

Successful Business Models for 3D Printing er den første omfattende oversikt over hvilken påvirkning man kan forvente av 3D-printing/additiv tilvirkning. Den beskriver mange fordeler og 3D-print-bransjens påvirkning innen industri og samfunn. Med mer enn 20 dybdeeksempler gir boken praktiske og reelle eksempler. Den er også basert på omfattende erfaring innen 3D-printing som konsulentfirmaet Berenschot innehar.

Maskinregisteret møter bokens hovedforfatter; Onno Ponfoort, senior ledelseskonsulent i Berenschot i Nederland. Ponfoort er entusiast og vil gjerne hjelpe til. Han gir undertegnede brosjyrer og boken sin, sier du kan bare kontakte meg når som helst, jeg stiller opp.

Fornøyd med FormNext

Jeg møter nederlenderen på messen FormNext i Frankfurt i november. Messen har sin premiere etter at deler av det «additive miljøet» har forlatt messen Euromold da denne messen flyttet fra Frankfurt til Dusseldorf.

Onno Ponfoort er fornøyd med messen og sier det blir enda bedre neste gang, som er allerede i november i år.

- Du skjønner, Frankfurt er stedet for denne bransjen. Jeg tipper messen blir større og bedre i høst, uttaler han.

Opplæringssamarbeid med UL

Ponfoort viser frem flere av prosjektene han, og firmaet han jobber for, er involvert i, eksempelvis samarbeidet med UL – Underwriter Laboratories. Sammen har UL og Berenschot laget egne kurs innen additiv fremstilling på ulike nivåer.

- Man kan velge å delta på nivå en som er for en generell innføring i teknologien. Nivå to er myntet på teknisk- og økonomi opplæring, mens det tredje nivået er avansert for konstruktører og brukere av teknologien, forteller Ponfoort og inviterer til deltakelse; - Det er bare å klikke deg inn på www.UL.COM/3DP så finner du frem til ditt kurs, oppfordrer han.

For bestilling av bok og mer informasjon besøk: www.berenschot.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063