23948sdkhjf

Sirevåg mekaniske går for Mazak

Den allsidige og løsningsorienterte verkstedbedriften Sirevåg Mekaniske AS behøvde mer kapasitet i verkstedet. Det medførte til at daglig leder Jan Tore Kleven bestemte seg for å investere i en Mazak Integrex i300.

Sirevåg Mekaniske AS finner vi helt sør på Jæren. Her har bedriften cirka 2500 m2 bygningsmasse bestående av produksjon, verksted, lager og kontorfasiliteter, og 5000 m2 uteområde.

- Vi har kapasitet til å utføre all bearbeiding, fra råvare til ferdig til produkt, alt produsert på et sted, forteller Jan Tore, og fortsetter:

- Vi strekker oss til det ytterste for å oppfylle kundens krav, behov og forventinger. Vi skal være en foretrukket samarbeidspartner med høy faglig kompetanse og god forretningsetikk. Med en kombinasjon av dyktige fagfolk og tilrettelagt produksjon, kan vi levere skreddersydde løsninger til ulike prosjekter innen offshore og landbasert industri.

Allsidig verksted

Sirevåg Mekaniske utfører reparasjon, overhaling og vedlikehold av de fleste typer maskiner og utstyr. Dessuten demonterer og monterer ute som inne, alt etter kundens behov og ønske.

- Vi tar også på oss oppdrag av flytting av større komplekse maskiner og komponenter, kommenterer bedriftslederen.

Naturlig valg

I verkstedet utføres en rekke ulike operasjoner; saging, plateklipping, plateknekking, valsing, profilvalsing, vannskjæring, dreiing, fresing, profilskjæring og fuging av rør, sveising og montering. Det jobbes med svart og rustfritt stål samt aluminium.

Alle maskinene til tross, det var noe som manglet.

- Vi hadde rett og slett behov for mer kapasitet. For selv om det har vært utfordrende tider i vår region har vi hatt mye å gjøre. Det er vår store bredde og allsidighet som er vår styrke, forklarer Jan Tore.

Hvorfor falt valget på Mazak?

- Det var egentlig et naturlig valg, vi kjenner maskintypen svært godt, da vi har tett samarbeid med Ravema som forhandler Mazak. Det er vel vi som har flyttet flest Mazak-maskiner her på Jæren, svarer Jan Tore, og legger til:

- Mazak Integrex i300 er en kompakt 5-aksemaskin, i mellomsjiktet hva størrelse på komponenter angår, som med styresystemet Smooth gir oss rask og presis maskinering, alt i en oppspenning. Et perfekt tilskudd i maskinparken.

For mer informasjon se: www.sirevaagmekaniske.no eller www.ravema.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11