23948sdkhjf

Effektive HM-bor for presisjon

Kyoceras KDA-serie er belagte hardmetallbor som er designet til effektiv prosess og presisjonsbearbeiding. KDA-bor er egnet for bearbeiding i materialer som eksempelvis stål, rustfritt stål og støpejern.

 

Det slitesterke og varmebestandige AlCr-belegget sikrer lang standtid, og det unike designet av skjæreeggene og sponkanalene gir ifølge produsenten verktøyet en enestående skarphet og stabilitet – samt meget god sponkontroll. KDA-serien har et bredt bruksområdet, og selv i krevende miljøer skal man oppnå en stabil og sikker prosess.

 

Med eller uten innvendig kjøling

KDA-serien fås i diameter fra Ø3 - 16 mm, 3×D og 5×D, og er en fremragende all-round-løsning til mange applikasjoner.

KDA bor-serien fås med eller uten innvendige kjølekanaler:

"Type N" er uten kjølekanaler, og benyttes til generell bearbeiding med ekstern kjøling.

"Type C" er med innvendige, spiral kjølekanaler, og er meget velegnet til høy-effektiv og stabil bearbeiding i for eksempel rustfritt stål.

 

Øker bunnlinjen

Ved å benytte Kyocera Unimercos ReNew-tjeneste er det mulig å slipe KDA-bor flere ganger. Det gir økonomiske fordeler som både er miljøvennlige og til slutt øker bunnlinjen ved å redusere kostnadene istedenfor å kjøpe nye verktøy. Kyocera melder at ReNew-tjenesten er rimelig og at verktøyet vil yte minst like bra som et nytt verktøy, og derfor er man sikret stabil produksjon og minimal etterbehandling hver gang. På denne måten kan man øke produktiviteten samtidig.

 

For mer informasjon se: www.kyocera-unimerco.com/no-global

Kilde: Kyocera Unimerco

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125