23948sdkhjf

THM Metall med ny spesialmaskin

Th. Marthinsen satser større som underleverandør til industrien under navnet THM Metall. Nå har bedriften investert i en Premo 600 metallspinningmaskin fra Abacus, som er den eneste i Norge.

 

- Dette er en strategisk investering for oss, det styrker vår posisjon som underleverandør til industrien, sier Thorvald Marthinsen daglig leder Th. Marthinsen og THM Metall.

THM Metall har i løpet av få år markert seg som en underleverandør av metallgjenstander og verktøy til industrien. Bedriften leverer produkter og verktøy til alt fra legemiddelindustrien, design- og smykkeindustrien samt oljeindustrien.

- Med vår 140 års erfaring så kan vi forming, bearbeiding og overflatebehandling av metall, sier Mathilde Marthinsen, 5. generasjon i familiebedriften.

- Det er den lange erfaringen, vår moderne maskinpark, fleksibiliteten og ikke minst våre dyktige håndverkere som gjør at vi får stadig flere oppdrag for industrien, forteller Marthinsen, og legger til:

- Vi har etter hvert bygget oss opp en god referanseliste med noen av de største selskapene i verden. Vårt konkurransefortrinn er håndverkskunnskapen kombinert med moderne maskiner.

 

Spesiell maskin

Den nye maskinen utvider kapasiteten på et allerede sprengt fagfelt i bedriften. Som den eneste i Norge blir de nå enda mer konkurransedyktige på fagfeltet og leveringstid.

Abacus Premo 600-maskinen er en nyutviklet spinningmaskin for metallforming av tynnplater. Maskinen moderniserer og videreutvikler det tradisjonelle håndverket trykking som brukes til forming av blant annet beholder, kapsler, urner, hylser, pokaler, skåler, reflektorer, lampeskjermer og små halvkuler.

Fra før av har THM Metall fresemaskin, eksenterpresse, trådgnistemaskin og bedriften tilbyr laserdigitalisering, mekanisk- og lasermerking, ulike typer overflatebehandling samt emaljering.  

 

For mer informasjon se: www.thmmetall.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125