23948sdkhjf

Biesterfeld tydelig tilstede på AM-konferansen i Hammerfest

Norwegian Additive Manufacturing Cluster (NCAM) ønsker velkommen til NCAM 2024 – Nasjonal konferanse for additiv produksjon (AM) som arrangeres den 11. til 13. mars på Arctic Culture Centre i verdens nordligste by Hammerfest. - Biesterfeld vil være veldig synlig på denne konferansen og minimessen, forteller salgsdirektør Stig Eines.

 

Biesterfeld Norge AS har i lang tid drevet import og distribusjon av blant annet konstruksjonslim, smøremidler, slippmidler, komposittmaterialer, innstøpingsmasser og hjelpestoffer for elektronikkindustrien og nå satser selskapet tungt på additiv produksjon.

- Vi gleder oss til å vise fram Roboze sin teknologi og materialer til engasjerte deltagere på NCAM 2024, sier Geir Jarle Jensen, nyansatt leder for Biesterfeld sin satsing på AM teknologi.

Geir har lang fartstid i å benytte 3D-printing som produksjonsteknologi. Han kommer fra Arkitektur og Designhøgskolen i Oslo der han har undervist i digitale produksjonsteknikker med spesielt fokus på AM-teknologi.

- Med en stor stand som viser Roboze Argo 1000 i 1:1 skala og med Roboze Plus Pro som vil produsere, blir dette en av de større stands vi har hatt, sier markedsføringsansvarlig Trond Nielsen.

 

Tydelig tilstede

Roboze satser sterkt på 3D-printmaskiner tilpasset produksjon av deler i superpolymerer som eksempelvis PEEK, PEKK, Carbon PEEK og Ultem AM9085F. 

- Med Roboze sitt slagord, «Print strong like metal» vil vi vise at 3D-printede deler langt på vei kan erstatte deler laget av metall. Vi vil også holde presentasjoner på scenen og på vår egen stand på messeområdet, forteller Eines.

Ytelsene oppnådd med 3D-print i superpolymerer og kompositter utfordrer den vanlige oppfatningen av hva plast kan gjøre, og den skaper noe nytt i industrielt perspektiv.

- Vi håper messen vil være en like stor suksess som det den var i 2023, og gleder oss stort til å møte både gamle og nye kunder. Vi vet at mange vil bli imponert over det vi har å vise, avslutter Stig Eines.

 

For mer informasjon se: www.biesterfeld.no og www.norwegianam.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11