23948sdkhjf

LVD med ny linje panelknekker

LVD Company nv har lagt til panelknekker til sin portefølje av fleksible løsninger for platebearbeiding. Den nye produktlinjen tilbyr en rekke panelknekkeutstyr, inkludert høyhastighets panelknekkesystemer. Den nye linjen ble presentert på Blechexpo-messen i Stuttgart med avdukingen av den automatiske panelknekkemaskinen PB 21/12.

 

Panelknekker og systemer utvider LVDs omfang som en løsningsleverandør, og tilbyr brukere et bredt utvalg av ledende metallproduksjonsprodukter fra én enkelt kilde. Panelknekketeknologi kan bearbeide store og komplekse geometrier, raskt og effektivt med høy produktivitet i middels til store volumer. For visse bruksområder er panelknekking raskere og mer effektiv enn tradisjonell formbøying.

 

Større kapasitet

LVD panelknekker er konstruert som kostnadseffektive maskiner som kan tilpasses for å utvide kapasitet og ytelse. Deres servodrevne konstruksjon krever minimal service og er nesten vedlikeholdsfri. Et universelt sett med knekkeblader tillater bearbeiding av et bredt spekter av profiler og knekkevinkler. De fleste profiler kan dannes ved hjelp av et enkelt sett med verktøy. Ifølge produsenten har LVD-panelknekker en utgangskapasitet som er to til tre ganger større enn sammenlignbare systemer.

 

Bredt bruksområde

Panelknekketeknologi er ideell for produksjon av store elektriske skap, paneler og skapkomponenter, hyller, rene rom, stålmøbler, arkitektoniske bygningspaneler, fotovoltaiske komponenter, tilhengersidepaneler, belysning samt andre industrielle utstyrspaneler med komplekse geometrier med radius, korte sidelengder og smale profiler.

LVD vil i utgangspunktet tilby tre modeller av panelknekker: PB 21/12, PB 25/12 og PB 32/12 for å håndtere panelstørrelser opp til 3200 mm x 1250 mm.

 

For mer informasjon se: www.lvdgroup.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.409