23948sdkhjf

Bystronic med ny ByBend Star 120

Den nye ByBend Star 120 markedsføres som «det kompakte knekkemiraklet». Der bruksområder er for store for en "liten" maskin og for liten for en "stor" maskin, trengs en spesiell løsning. Det skal være ByBend Star 120.

 

ByBend Star 120, det nyeste medlemmet av Bystronic-familien av kantpresser, tilbyr ifølge produsenten knekketeknologi for de høyeste kravene til prosesshastighet, fleksibilitet og presisjon.

 

Kompakt maskin

Å knekke små til mellomstore deler i en rekke platetykkelser og materialer i høyere strekkfasthetsklasser blir da enkelt mener Bystronic. ByBend Star 120 er den kompakte, men raske bøyemaskinen for de høyeste kravene fordi den knekker alt – fra små til mellomstore deler i en rekke platetykkelser, opp til en lengde på 2,05 meter.

Dimensjonene er beskjedne. Med en lengde på litt over 2,6 meter, en bredde på cirka 1,9 meter, og en høyde på 2,85 meter, passer den «garantert» i enhver produksjonshall. Derimot er ikke knekkekraften beskjeden, den er på 120 tonn.

- Denne knekkemesteren er den raskeste og mest presise løsningen for kantpresser i mellomklassen, uttaler Daniel Brenner, produktstyringssystemer hos Bystronic.

 

«Perfekt» resultat

ByBend Star 120 fungerer ifølge produsenten veldig raskt og, på grunn av svært korte syklustider, minimerer kostnadene ved knekking, spesielt for små og mellomstore deler. Man kan unngå forseggjorte knekkevinkelmålinger fra nå av: «LAMS»-funksjonen (Laser Angle Measuring System) tar seg av disse automatisk. Man oppnår dermed det «perfekte» bøyeresultatet fra første del.

FastBend Plus-funksjonen skal gi effektiv personlig beskyttelse med maksimal produktivitet og reduserer også oppsett-tiden. Man kan komme i gang med bøying med en gang. Som et resultat er det enkelt å knekke små til mellomstore deler i en rekke platetykkelser og materialer i høyere strekkfasthetsklasser.

 

Spar energi og hold farten

Den nye ByBend Star 120 er ifølge produsenten ikke bare rask og ekstremt fleksibel, men den er også bærekraftig effektiv: Takket være energieffektiv servohydraulikk kan man spare opptil 30 prosent energi og få 20 prosent mer hastighet tilbake.

 

For mer informasjon se: www.itec.as og www.bystronic.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141