23948sdkhjf

Fullt hus på RavemaExpo

I midten av desember ble fjorårets utgave av RavemaExpo arrangert i samarbeid med PLM Group. Med over 30 utstillere på stedet fikk de besøkende se et imponerende utvalg av maskiner, verktøy, måleteknologi, automatisering og en rekke andre innovative løsninger og tjenester.

 

- Vi er utrolig glade for det store engasjementet under årets messe og vi kan med glede meddele at vi i år satte besøksrekorder under alle messedagene, sier Alexander Olander, administrerende direktør i Ravema.

- Vi har opplevd en utfordring med å gjenvinne interessen for møter ansikt til ansikt igjen, etter pandemien. Vi så det sist nå under EMO for eksempel. Derfor er vi ekstra takknemlige for at interessen for messen vår var så stor i år. Det fysiske møtet med våre kunder og partnere er av største betydning for oss, og det er ingenting vi tar for gitt, mener Olander.

 

Innvielse av nytt målerom

Første dagen av RavemaExpo ble det nye målerommet, som har vært under bygging siden mai, innviet. Nå kan Ravema tilby sine kunder kontrollmålinger i et regulert miljø.

- Verifisering av kravspesifikasjonen ved hjelp av avansert måleutstyr gir trygghet for våre kunder, og vi er svært stolte over å kunne tilby denne tjenesten. I det nye målerommet kan våre kunder se produkter fra våre kjente leverandører Wenzel og Jenoptik, forteller Stefan Wiberg, produktspesialist.

- Det var morsomt å endelig innvie målerommet vårt under en meget vellykket messe. Vi har aldri før opplevd så stor interesse på målesiden under tidligere utstillinger, så det lover godt for fremtiden. Sammen med våre sterke partnere og nye teknologier ser vi frem til å hjelpe kundene våre med å møte fremtidens målebehov, sier Wiberg.

- Avslutningsvis var RavemaExpo 2023 et vellykket arrangement, og vi ser frem til å bygge videre på den positive responsen og fortsette å tilby ende-til-ende-løsninger innenfor bransjen. Igjen, tusen takk til våre leverandører og medutstillere som gjorde dette mulig, avslutter Alexander Olander.

Kilde: Ravema

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125