23948sdkhjf

UR30 er her

Universal Robots presenterer den nye UR30 som kan løfte tung nyttelast samtidig som den tar opp lite plass i en samarbeidssituasjon.

 

Med en løftekapasitet på 30 kg og en rekkevidde på 1300 mm kan denne roboten betjene større maskiner, plassere tunge produkter på paller og støtte effektiv skrutrekking med høyt dreiemoment.

Med evnen til å håndtere høyere dreiemoment åpner UR30 døren for presis skruing. Nyttelasten på 30 kg sikrer høy produktivitet i alt fra maskinbetjening med flere gripere til palletering av tunge deler.

 

Raskere og sterkere

UR30 er den andre i Universal Robots nye serie med innovative, neste generasjons coboter og er bygget på samme arkitektur som den prisbelønte UR20.

- Til tross for sin kompakte størrelse tilbyr UR30 ekstraordinær løft, og dens overlegne bevegelseskontroll sikrer perfekt plassering av store nyttelaster, slik at den kan jobbe i høyere hastigheter og løfte tyngre last, uttaler Kim Povlsen, selskapets president.

 

Fleksibel

Dette gjør UR30 nyttig for flere bruksområder, inkludert maskinmating, materialhåndtering og skruing med høyt dreiemoment. For maskinmating gir den høye nyttelasten nye muligheter ettersom den lar coboten bruke flere gripere samtidig. Dette betyr at den kan fjerne ferdige deler og laste mer materiale i én enkelt passasje, forkorte overgangstider og maksimere produktiviteten.

I tillegg til dette gjør nyttelasten på 30 kg UR30 til en flott match for materialhåndtering og palletering av tunge produkter på tvers av alle bransjer, med det lille fotavtrykket som gjør at den passer inn i nesten alle arbeidsområder – noe som avlaster mennesker for tunge løft. Med en vekt på kun 63,5 kg kan den også enkelt flyttes mellom arbeidscellene.

 

For mer informasjon se: www.kameleonrobotics.no og www.norskcobotsenter.no og www.universal-robots.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095