23948sdkhjf

Ursviken med den største kantpressen som noensinne er bygget

Ursviken presenterte nylig den største kantpressen som noen gang er bygget i bransjen. Den har knekkelengde på 22,2 meter og knekkekraft på 5000 tonn.

 

Med over 140 års bransjeerfaring er Ursviken Technology AB en globalt ledende produsent av CNC kantpresser, sakser, hydrauliske presser og rettepresser. Selskapet designer, produserer og leverer spesialkonstruerte maskiner over hele verden. Siden 1950 har de levert utstyr til over 100 land over hele verden.

 

Allsidig maskin

Ursviken mener at denne kantpressen viser selskapets dedikasjon til å levere banebrytende løsninger som omdefinerer egenskapene til metallindustrien. Med en knekkekraft på 5000 tonn (5 500 amerikanske tonn) kan den enkelt håndtere de mest krevende bøyeoppgavene. En knekkelengde på 22,2 meter gir enestående allsidighet og evnen til å håndtere store arbeidsstykker med ytterste presisjon og effektivitet.

 

Milepæl

- De avanserte funksjonene til maskinen fremhever vår streben etter å være den beste i bransjen, uttaler Nicklas Jakobsson, administrerende direktør i Ursviken Technology.

Kantpressen er utstyrt med moderne automatiseringsteknologier som forbedrer produktiviteten, presisjonen og brukervennligheten betydelig. Automatiske skifte av øvre verktøy, variabel dyseverktøy og fullt programmerbare front- og bakmålere er noen eksempler på de banebrytende funksjonene som bidrar til maskinens eksepsjonelle ytelse.

- Vi er stolte over å ha oppnådd denne milepælen i selskapets historie, sier Jakobsson, og legger til:

- Salget av den største kantpressen som noen gang er bygget viser vår dedikasjon til å gi våre kunder de mest avanserte og innovative løsningene som er tilgjengelige på markedet.

 

For mer informasjon se: www.ursviken.com

Kilde: Ursviken

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.362